Η βουλευτής Ευβοίας ΠΑΟΚ Κιναλ κα Καζάνη Αικατερίνη μαζί με τον βουλευτή κο Πάνα Απόστολο κατέθεσαν ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς σχετικά με την εργασιακή αβεβαιότητα των εργαζομένων στα δημοτικά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ), και τη λήξη της χρηματοδότησης το 2025.
Παρά τη σημαντική προσφορά των δομών αυτών, οι εργαζόμενοι απασχολούνται εδώ και πάνω από 20 χρόνια με συνεχείς ανανεώσεις συμβάσεων, ενώ η λήξη της χρηματοδότησης εντείνει την αβεβαιότητα για τη βιωσιμότητα των δομών.
Ζητούν από τους αρμόδιους Υπουργούς να διασφαλίσουν μόνιμες σχέσεις εργασίας για το προσωπικό, και τη συνέχιση της χρηματοδότησης, ώστε να συνεχιστεί η δωρεάν παροχή υπηρεσιών σε χιλιάδες παιδιά, άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου