Κατερίνα Καζάνη: Εμπαίζει το Υπουργείο μαθητές και γονείς - Yποβαθμίζουν τα Δημοτικά Σχολεία Προκοπίου, Κηρίνθου και Διρφύω - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κατερίνα Καζάνη: Εμπαίζει το Υπουργείο μαθητές και γονείς - Yποβαθμίζουν τα Δημοτικά Σχολεία Προκοπίου, Κηρίνθου και Διρφύω

Εμπαίζει το Υπουργείο μαθητές και γονείς – Οι αρμόδιοι άλλαξαν γνώμη ξανά και υποβαθμίζουν τα Δημοτικά Σχολεία Προκοπίου, Κηρίνθου και Διρφύω 

Έκπληξη και απογοήτευση προκάλεσε η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να προβεί τελικά στην υποβάθμιση των Δημοτικών Σχολείων Προκοπίου, Κηρίνθου και Διρφύων.

Εχτές, 8 Οκτωβρίου, ενημερωθήκαμε ότι το Υπουργείο αποφάσισε, την σχολική χρονιά 2024-2025, οι εν λόγω σχολικές μονάδες να συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς τελικά να υποβιβαστούν. Τα νέα αυτά πρόσφεραν ικανοποίηση σε γονείς, μαθητές, δασκάλους και στις τοπικές κοινωνίες.

Μετά από λίγες ώρες το Υπουργείο σε μια επίδειξη κυκλοθυμίας, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε τελικά να προβεί στην υποβάθμιση των Δημοτικών Προκοπίου, Κηρίνθου και Διρφύων. 

Τα σχολεία λειτουργούν ήδη ένα μήνα και ακόμα το Υπουργείο δεν μπορεί να δώσει μια οριστική απάντηση ως προς την οργανικότητά τους.

Οι αρμόδιοι εμπαίζουν μαθητές και γονείς. Συμπεριφέρονται απαξιωτικά. Αδιαφορούν για την ανησυχία που προκαλούν με την αναποφασιστικότητά τους. Η αναξιοπιστία τους δημιουργεί ερωτηματικά.

Πολιτικές σκοπιμότητες πρέπει επιτέλους να μπουν στην άκρη. Η Κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να στηρίξει τους Ευβοιώτες έμπρακτα.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να εξαλειφθεί κάθε αδικία και κάθε μαθητής και μαθήτρια να έχει ίσες ευκαιρίες στην Παιδεία.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΖΑΝΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages