Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση Οικοδομή Expo 2024 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση Οικοδομή Expo 2024

Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση Οικοδομή Expo 2024

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2024,  που πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέ-ντρο METROPOLITAN EXPO στην Αττική. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, συγκε-ντρώνοντας επαγγελματίες και επιχειρήσεις από όλη τη χώρα και το εξωτερικό, με σκοπό την προώθηση της καινοτομίας και της τεχνολογίας στον τομέα των κατα-σκευών.

Η Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επιδότησε τη συμμετοχή 8 επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ενεργά στον κατασκευαστικό κλάδο. Κατά τη διάρκεια της έκ-θεσης οι τοπικές επιχειρήσεις είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με άλλους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προβάλλοντας την καινοτομία, τις υπηρεσίες τους και τα εξαιρετικά προϊόντα τους, προσελκύοντας μεγάλο ενδιαφέρον και διευρύνοντας το δίκτυο των επαφών τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Γαλάνης δήλωσε σχετικά: «Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ αποτελεί την κορυφαία συνάντηση του κατασκευαστικού κλάδου,
 συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό επαγγελ-ματιών και επιχειρήσεων. 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συνεχίσει να στηρίζει δυναμικά τις τοπικές επιχειρήσεις, που διακρίνονται για την καινοτομία και την ποι-ότητα των προϊόντων τους, προωθώντας τη συνεργασία και την ανάπτυξη σε έναν τόσο κρίσιμο κλάδο, όπως αυτός των κατασκευών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages