Σύλλογος Δρομέων Εύβοιας και “Dirfys Trail Run” - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σύλλογος Δρομέων Εύβοιας και “Dirfys Trail Run”

Η νέα συνεργασία και η δημιουργία ενός ονόματος, λογοτύπου, συνθήματος που εμπεριέχει ολοκληρωμένη στρατηγική του Συλλογος Δρομεων Ευβοιας και της εταιρείας Εμφιαλωμένο νερό Δίρφυς.

Το εμφιαλωμένο νερό Δίρφυς έχει συνδέσει την επωνυμία του ως Μεγάλος χορηγός με τη διοργάνωση του ετήσιου κορυφαίου αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα Dirfys Trail Run.

Η εταιρεία Εμφιαλωμένο Νερό Δίρφυς με τη στήριξή της στο Dirfys Trail Run επενδύει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της περιοχής από όπου προέρχεται το ίδιο το προϊόν της. Το νερό Δίρφυς αντλείται από την καρδιά του ομώνυμου ορεινού όγκου, γεγονός που καθιστά τη χορηγία αυτή μια πράξη υποστήριξης και σεβασμού προς τον τόπο του.

 Κατά την διάρκεια του αγώνα περισσότεροι από 1.000 λάτρεις του ορεινού τρεξίματος βρίσκονται στην περιοχή για να λάβουν μέρος, αντιμετωπίζοντας την υπέρτατη πρόκληση διάσχισης των παρθένων ορεινών όγκων της Δίρφης και του Ξεροβουνίου.

Μια από τις πιο γραφικές περιοχές της Εύβοιας ο ορεινός όγκος της Δίρφης και ομώνυμο χωριό της Στενή Ευβοίας - Steni Evias αποτελεί ενα ιδιαίτερο προορισμό που τον επιλέγουν εκατοντάδες επισκέπτες κάθε χρόνο καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσουν την ελληνική φύση, αφού έχει καθιερωθεί ως χειμερινός ταξιδιωτικός προορισμός και όχι μόνο. Η Στενή εσωκλείει όλα τα επιμέρους μοναδικά στοιχεία της περιοχής και μπορεί να λειτουργήσει ως πόλος έλξης τουριστών όλο τον χρόνο.

Το νέο λογότυπο του “Dirfys Trail Run” θα μπορούσε να εκπληρώσει όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, καθώς αφενός στοχεύει στον ορεινό, οικολογικό τουρισμό ειδικών ενδιαφερόντων, όπως τον αθλητικού τουρισμού και τον αγροτουρισμό, αφετέρου αναδεικνύει το εξίσου σημαντικό κομμάτι της περιοχής και τις ανεξάντλητες μορφές εναλλακτικού τουρισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages