Ερώτηση Κατερίνας Καζάνη με θέμα την καθυστέρηση της de minimis αποζημίωσης στους επαγγελματίες αλιείες της Β. Εύβοιας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ερώτηση Κατερίνας Καζάνη με θέμα την καθυστέρηση της de minimis αποζημίωσης στους επαγγελματίες αλιείες της Β. Εύβοιας

Ακόμα σε αναμονή της de minimis οι αλιείς της Β. Εύβοιας. Δυο νέες παρεμβάσεις της Κατερίνας Καζάνη προς ΥΠΑΑΤ και Οικονομικών.» 

Ένας χρόνος έχει περάσει από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Β. Εύβοια εξαιτίας των καιρικών φαινομένων Daniel και Elias. Δυστυχώς, οι επαγγελματίες αλιείς της περιοχής ακόμα δεν έχουν λάβει την ανακοινωθείσα de minimis ενίσχυση ως στήριξη για τις ζημιές που υπέστησαν. 

Η Κατερίνα Καζάνη επανάφερε το ζήτημα στη Βουλή με δυο νέες ερωτήσεις, μια προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και μια προς το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Η βουλευτής, με την ερώτησή της προς το ΥΠΑΑΤ ζητά να ενημερωθεί πότε προβλέπεται να δημοσιευθεί η ΚΥΑ για την ενίσχυση των αλιέων της Β. Εύβοιας, καθώς και πότε προβλέπεται η εκταμίευση της ενίσχυσης. 
Παράλληλα, με την ερώτησή της προς το Υπουργείο Οικονομικών, ζητά να ενημερωθεί αν το Υπουργείο είναι ενήμερο του θέματος, αν έχει διαβιβαστεί στην Διεύθυνση Προϋπολογισμού αίτημα από το ΥΠΑΑΤ σχετικά με την εξασφάλιση της χρηματοδότηση της de minimis ενίσχυσης και αν ναι, που οφείλεται η πολύμηνη καθυστέρηση, καθώς και πότε προβλέπεται να δοθεί η σχετική έγκριση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages