Στο πλευρό των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, για τη μη υποβάθμιση σχολείων, ο Δήμος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στο πλευρό των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, για τη μη υποβάθμιση σχολείων, ο Δήμος Χαλκιδέων

Στο πλευρό των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, για τη μη υποβάθμιση σχολείων, ο Δήμος Χαλκιδέων

Μαζική κινητοποίηση, κλείνοντας την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας, πραγματοποίησαν χθες, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων Ανθηδόνος, Διρφύων, Κηρίνθου και Προκοπίου, διεκδικώντας την ανάκληση των αποφάσεων για υποβάθμιση των σχολείων τους
.
Στο πλευρό τους στάθηκε, από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος Χαλκιδέων και στην κινητοποίηση συμμετείχαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Ανθηδόνας, ο Πρόεδρος της Α’ θμιας Σχολικής Επιτροπής, επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Χαλκιδέων.

«Ειδικά η πολύπαθη Εύβοια, δεν “σηκώνει” καμία τέτοια υποβάθμιση. Είμαστε ενάντια σε κάθε είδους μείωση και κατάργηση τμημάτων, πόσο μάλλον σε σχολεία που την επόμενη χρονιά, όπως δείχνουν τα στοιχεία μας από τα Νηπιαγωγεία, θα υπάρξει αύξηση στον αριθμό των μαθητών που θα εισαχθούν.

 Κάνουμε ενέργειες, επικοινωνούμε με τους αρμόδιους φορείς και θα πάρουμε και κοινή απόφαση, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ενάντια σε κάθε είδους υποβάθμισης σχολείων.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages