Ε.Ε.Α.: Παρουσία των πρώην Πρωθυπουργών Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά η απονομή των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ε.Ε.Α.: Παρουσία των πρώην Πρωθυπουργών Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά η απονομή των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

Ε.Ε.Α.: Παρουσία των πρώην Πρωθυπουργών Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά η απονομή των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»


Την εκδήλωση-θεσμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, την απονομή των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», θα τιμήσουν φέτος δύο πρώην Πρωθυπουργοί, οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. 

Η μεγάλη γιορτή του επιχειρείν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, στις 18:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Η εορταστική βραδιά θα ξεκινήσει με ένα χορευτικό-έκπληξη αλλά και με τις μεγάλες επιτυχίες της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Ελένης Τσαλιγοπούλου.

Όπως κάθε χρόνο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις ειδικές τιμητικές βραβεύσεις. Μεταξύ των βραβευθέντων θα είναι αθλητές που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague ενώ θα βραβευθεί μία μαθήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας.

Μέσα από τη λαμπρή εκδήλωση και τις βραβεύσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών που αντέχουν στις διαδοχικές κρίσεις, αλλά και που καταφέρνουν, με όραμα, προσπάθεια και υπευθυνότητα, να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, θα σταλεί το ηχηρό μήνυμα της ανάγκης στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας, κάτι που αποτελεί και πρωταρχικό μέλημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν Υπουργοί, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων. Θα παραστούν, επίσης, εκπρόσωποι επιχειρηματικών ομίλων, πρόεδροι και μέλη διοίκησης επιμελητηρίων, καθώς και φορέων και κοινωνικών εταίρων.
 
Παρουσιαστές της μεγάλης γιορτής θα είναι οι δημοσιογράφοι Αντώνης Κρητικός και Χρύσα Φώσκολου.
 
Χορηγοί: Eurolife FFH, Groupama
 
Χορηγοί επικοινωνίας: Open, Εφημερίδα Ναυτεμπορική
 
Υποστηρικτές επικοινωνίας: eea.gr, insurance-eea.gr

                                                       Από το Ε.Ε.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages