Θ. Ζεμπίλης από Κάρυστο: Το "ΟΧΙ" αντηχεί στις καρδιές μας! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θ. Ζεμπίλης από Κάρυστο: Το "ΟΧΙ" αντηχεί στις καρδιές μας!

Θ. Ζεμπίλης από Κάρυστο: Το "ΟΧΙ" αντηχεί στις καρδιές μας!

Με συγκίνηση και περηφάνεια πραγματοποιήθηκε σήμερα στη παραλία της Καρύστου η μαθητική παρέλαση, στην οποία συμμετείχε και το ξακουστό έφιππο τμήμα του Συλλόγου Καρύστου "ΦΙΛ-ΙΠΠΟΙ". 
Ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης, ο οποίος εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων, μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:"Το "ΟΧΙ" της 28ης Οκτωβρίου ήταν μια κορυφαία πράξη αντίστασης κατά του φασισμού και παράλληλα μια γενναία στάση υπεράσπισης της Ελευθερίας, της Ειρήνης και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας. 
Σήμερα από το νότιο άκρο της Εύβοιας, την πανέμορφη Κάρυστο, εκπέμπουμε το ίδιο "ΟΧΙ", που συνιστά διαχρονική απάντηση σε κάθε απόπειρα αμφισβήτησης της Εθνική μας Ανεξαρτησία.
Είναι κάτι που οφείλουμε στους ένδοξους προγόνους μας, από το ηρωικό παράδειγμα των οποίων αντλούμε δυνάμεις, φρόνημα και ηθικό, προκειμένου να υπερασπιζόμαστε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα".
 [Φωτογραφίες από Δοξολογία, Επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο, παρέλαση, Μνημείο Ηρώων Υποβρυχίου Τρίτων (Υ-5)]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages