Θανάσης Ζεμπίλης: Η Νέα Δημοκρατία είναι τα σκαλοπάτια της ζωής μου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θανάσης Ζεμπίλης: Η Νέα Δημοκρατία είναι τα σκαλοπάτια της ζωής μου

Θανάσης Ζεμπίλης: Η Νέα Δημοκρατία είναι τα σκαλοπάτια της ζωής μου

Με αφορμή την επέτειο των 50 ετών από την Ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από τα νεανικά μου χρόνια υπηρετώ πιστά και αταλάντευτα την ιστορική παράταξη, που ίδρυσε πριν από 50 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Όλα τα σκαλοπάτια της ζωής μου ως Μακίτης, Οννεδίτης, Δαπίτης, ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας, ως αυτοδιοικητικός, ως Βουλευτής είναι στο πολιτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας. 

Σήμερα, αισθάνομαι υπερήφανος για την διαδρομή αυτή, καθώς η Νέα Δημοκρατία βρέθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Βρέθηκε στην πλευρά της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της υπευθυνότητας. 
Βρέθηκε κοντά στους πολλούς και όχι τους λίγους. Σήμερα, με αφορμή τα γενέθλια των 50 ετών η σκέψη μας στρέφεται προς τους ανώνυμους Νεοδημοκράτες. 
Σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν ώστε η Νέα Δημοκρατία να παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά και συνεκτικά κόμματα στην Ευρώπη. 
Η σημερινή ημέρα, λοιπόν, είναι αφιερωμένη σε όλες και όλους αυτούς. Άλλωστε η ΝΔ είναι ο ίδιος ο λαός της, η καθεμία και ο καθένας από εμάς» 

(Φωτογραφία Αρχείου- 1998, γραφεία ΝΟΔΕ, Συνέντευξη τύπου από τον πρόεδρο Θανάση Ζεμπίλη, τον αντιπρόεδρο Νίκο Κακκαβά και τον αείμνηστο Σταμάτη Γκάβαλη, γεν. γραμματέα της οργάνωσης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages