Μήνυμα της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μήνυμα της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

Μήνυμα της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

Με αφορμή την 5η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα προχώρησε στο ακόλουθο μήνυμα:
«Σήμερα εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, η ημέρα των «υπηρετών» της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, που πάντα με όρεξη και αγάπη, δίνουν έναν καθημερινό αγώνα, για να εφοδιάσουν τα παιδιά μας με γνώσεις, αξίες, χαρακτήρα και ήθος. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους «μάχιμους» εκπαιδευτικούς του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίοι με τη διαχρονική τους προσφορά, αποτελούν «γέφυρα» που ενώνει το σχολείο με την κοινωνία, τους μαθητές με τη ζωή. Αυτούς τους ανθρώπους, που εμπλέκονται συνεχώς σε διαδικασίες διαρκούς επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης, σε ένα κλίμα συνεχούς αλλαγής που διέπει την κοινωνία μας. Τους ευχαριστούμε, που ακόμη και σε περιόδους κρίσης, καλούνται να παίξουν έναν πολύπλευρο ρόλο για την ανάπτυξη ενός παιδιού, συνεχίζοντας ακούραστα να υπηρετούν το λειτούργημά τους.
Στον Δήμο Χαλκιδέων αποδεικνύουμε έμπρακτα, με την υλική και ηθική μας συμπαράσταση, ότι εκτιμούμε και σεβόμαστε την καθημερινή τους προσπάθεια. Βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση των εκπαιδευτικών, στον κοινό αγώνα για το μέλλον των παιδιών μας. Είμαστε εδώ, πάντοτε ανοικτοί, να συζητήσουμε, να συνδιαμορφώσουμε και να επιλύσουμε οποιοδήποτε ζήτημα τους προβληματίζει.».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages