Ανακοίνωση Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ανακοίνωση Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης

Μην ψάχνετε για μόνιμους απόντες από τα δια ζώσης Περιφερειακά Συμβούλια από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης

κοιτάξτε δίπλα σας!

  Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός ξεπέρασε κάθε όριο σήμερα 16/10/2024 στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που κατά Πανελλαδική πρωτοτυπία συνεδρίασε ΜΟΝΟ με την παράταξη της Περιφερειακής Αρχής και αποκλειστικά εξ αποστάσεως με αποκλειστική ευθύνη του ίδιου και της προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, δηλώνοντας ότι υπάρχουν μέλη της παράταξής μας που απουσιάζουν από τις δια ζώσης συνεδριάσεις σχεδόν πάντα. 
  Κύριε Περιφερειάρχα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τα λιγότερα περιφερειακά Συμβούλια ανά έτος σε όλες τις Περιφέρειες της Χώρας, μην ψάχνετε για απόντες Περιφερειακούς Συμβούλους από τις δια ζώσης συνεδριάσεις των ΠΣ από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης οι οποίοι εργάζονται εντός ή εκτός Ελλάδος, κοιτάξτε δίπλα σας και φροντίστε οι έμμισθοι (πάγια αντιμισθία) Αντιπεριφερειάρχες σας ή έμμισθοι συνεργάτες σας να βρίσκονται ΠΑΝΤΑ δια ζώσης στα Περιφερειακά Συμβούλια για να λογοδοτούν στους πολίτες που τους εξέλεξαν και να μην απουσιάζουν από τις δια ζώσης συνεδριάσεις σχεδόν πάντα!
Δυστυχώς, επιλέξατε αυτόν τον τρόπο συνεδρίασης (αποκλειστικά εξ αποστάσεως) για σοβαρά θέματα όπως το Ειδικό χωροταξικό για τον τουρισμό και το πρόγραμμα Απόλλων.

Εμείς θα συνεχίσουμε να σας ελέγχουμε κι ας …..ενοχλούμε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages