Δημόσιο ευχαριστήριο προς τον κ. Φάνη Σπανό, Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Δημόσιο ευχαριστήριο προς τον κ. Φάνη Σπανό, Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχα
Με το παρόν επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε δημόσια για τη θερμή και επιτυχή σας ανταπόκριση στο αίτημά μας (με αρ. πρωτ. 208343/18-09-2024) για βελτίωση της μεταφοράς των μαθητών από τα χωριά Βασιλικά, Ελληνικά και Αγριοβότανο της Δ.Ε. Αρτεμισίου του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού προς το Γυμνάσιο & τις τρεις Λυκειακές τάξεις Γουβών Ευβοίας «Γεώργιος Δροσίνης». 

Το ενδιαφέρον και η ευαισθησία που δείξατε εξαρχής για το χρόνιο αυτό πρόβλημα απεδείχθησαν (εκ του τελικού επιτυχούς αποτελέσματος) ειλικρινή, αποφέροντας καρπούς: Το πρωινό δρομολόγιο βελτιώθηκε κατά 40 τουλάχιστον λεπτά, καθώς πλέον το λεωφορείο δεν ξεκινά την παραλαβή των μαθητών από την παραλία Ψαροπούλι από τις 6:40 (περ.), αλλά από τις 7.15 (περ.), έχοντας ως αποτέλεσμα τα παιδιά να κερδίζουν ύπνο και να φτάνουν στο σχολείο τους πιο ξεκούραστα, λίγο πριν το πρώτο κουδούνι. 
Αντίστοιχα το μεσημέρι, κατόπιν των ενεργειών σας, υπάρχει λεωφορείο διαθέσιμο στη διάθεση του διευθυντή του σχολείου, ώστε να παραλαμβάνει τους μαθητές ελάχιστα μετά το πέρας των –εκάστοτε- σχολικών τους ενασχολήσεων και να βρίσκονται στα σπίτια τους το ταχύτερο δυνατό και όχι να ταλαιπωρούνται άσκοπα, χάνοντας δύο ώρες ή και κατά πολύ παραπάνω! 

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια και τους κάτωθι αξιότιμους κυρίους, καθώς αναγνωρίζουμε πως η αγαστή τους συνεργασία απέφερε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα: τον κ. Κελαϊδίτη Γεώργιο, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευβοίας, τον κ. Βελισσαρίου Αναστάσιο, Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Στερεάς Ελλάδας και ιδιαίτερα τον κ. Σμπιλίρη Νίκο, Πρόεδρο Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας, ο οποίος εξαρχής αναγνώρισε το πρόβλημα, δίνοντας και την τελική λύση του.

Διατελούμε μετά τιμής

Χατζηγιαννακέρη Ευγενία    - Βάγιας Κατσός

Ευχαριστήριο Προς Φ_Σπανό by Vagelis Moutoupas on Scribd



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages