Θ. Ζεμπίλης: 7 νέες μόνιμες θέσεις ιατρών στα Νοσοκομεία Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θ. Ζεμπίλης: 7 νέες μόνιμες θέσεις ιατρών στα Νοσοκομεία Χαλκίδας

Θ. Ζεμπίλης: 7 νέες μόνιμες θέσεις ιατρών στα Νοσοκομεία Χαλκίδας (3), Κύμης (2), και Καρύστου (2)

Με απόφαση του Υφυπουργού Υγείας κ. Μάριου Θεμιστοκλέους εγκρίθηκε η προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ., η οποία προβλέπει επτά (7) θέσεις στα Νοσοκομεία της Εύβοιας. Ειδικότερα, για το Γ.Ν. Νοσοκομείο Χαλκίδας προκηρύσσονται τρεις θέσεις ιατρών, στο βαθμό του επιμελητή Β´και των ακόλουθων ειδικοτήτων: Ακτινολογίας (1) Καρδιολογίας (1) και αναισθησιολογίας ή εσωτερικής παθολογίας ή καρδιολογίας ή χειρουργικής ή πνευμονολογίας ή ορθοπαιδικής ή γενικής ιατρικής για το ΤΕΠ (1). 

Για το Γ. Νοσοκομείο Καρύστου "Διόκλειον" προκηρύσσονται δύο θέσεις ιατρών σε βαθμό διευθυντή και ειδικοτήτων γενικής/οικογενειακής ιατρικής(1) και εσωτερικής παθολογίας(1). 

Για το Γ. Νοσοκομείο Κύμης "Γ.Παπανικολάου" προκηρύσσονται δύο θέσεις ιατρών σε βαθμό επιμελητή Α’ και ειδικοτήτων εσωτερικής παθολογίας (1) και αναισθησιολογίας (1). 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 24/10/2024 και λήγει στις 8/11/2024.

 Ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης δήλωσε ότι με τις προκηρυσσόμενες θέσεις δεν καλύπτονται όλα τα κενά ιατρικού προσωπικού, αλλά ότι γίνεται μια συστηματική προσπάθεια για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην Εύβοια 

(Φωτό αρχείου από την επίσκεψη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας του Μάριου Θεοφάνους, τον οποίο συνόδευε ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages