Αποτελέσματα της κλήρωσης του ζωγραφικού πίνακα "Ευγενής Αμιλλα Νο 3" από τον Πανευβοϊκό Σύλλογο ΑμεΑ "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός" - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αποτελέσματα της κλήρωσης του ζωγραφικού πίνακα "Ευγενής Αμιλλα Νο 3" από τον Πανευβοϊκό Σύλλογο ΑμεΑ "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός"

Αποτελέσματα της  κλήρωσης του ζωγραφικού πίνακα "Ευγενής Αμιλλα Νο 3" από τον Πανευβοϊκό Σύλλογο ΑμεΑ "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός" .

Την Τετάρτη το απόγευμα 16 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 7:00 μ.μ. έγινε η κλήρωση στα γραφεία του Συλλόγου ,οδός Διομηδη - Κάνηθος ,του ζωγραφικού πίνακα με τίτλο  «"Ευγενής Άμιλλα Νο 3"», δωρεά της γνωστής και καταξιωμένης χαλκιδέας ζωγράφου κας Κατερίνας Μουρούζη-Μάρκου .

Η κλήρωση έγινε  παρουσία της συμβολαιογράφου Χαλκίδας κας Νάντιας Νικολάου, αναπληρώτριας της συμβολαιογράφου κας Μαριάνθης Νικολάκη, της δωρήτριας-ζωγράφου ,  μελών του Δ. Σ. και φίλων.

Τον τυχερό λαχνό με αύξοντα αριθμό 1216 τράβηξε από την κάλπη  η κα Αικατερίνη Παπαδιόχου .

Τυχερός της κλήρωσης αναδείχτηκε ο κος Δημήτρης Βαρελάς  Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός & Μη/κός Η/Υ κάτοικος  Χαλκίδας.

Ο πίνακας παραδόθηκε στον τυχερό της κλήρωσης , ο οποίος ευχαρίστησε  και ευχήθηκε  ευόδωση στο έργο του συλλόγου.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τη δωρήτρια για την ευγενική και ανθρώπινη χειρονομία της καθώς και όλους όσοι βοήθησαν εθελοντικά να πωληθούν οι λαχνοί για να ενισχυθεί η λειτουργία του.

Η προσφορά της κας Κατερίνας Μουρούζη-Μάρκου δείχνει τη μεγάλη ευαισθησία της απέναντι στα άτομα με αναπηρία αναγνωρίζοντας τις σοβαρές προσπάθειές του Συλλόγου για την κοινωνική καταξίωση των.

Ευχόμεθα  ο Θεός να χαρίζει υγεία σ' αυτήν και την οικογένειά της και να την αξιώνει να προσφέρει πάντα χαρά στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες . 
 
                             Για το Διοικητικό Συμβούλιο                                                                                                                
                       Η Πρόεδρος                   Η Γραμματέας
                        Ειρήνη Μερτζιάνη         Μαρία Μπασούκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages