Δραστηριότητα της Δημάρχου Χαλκιδεών την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Δραστηριότητα της Δημάρχου Χαλκιδεών την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Δραστηριότητα της Δημάρχου Χαλκιδεών την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Σε εκδηλώσεις παρευρέθηκε σήμερα, Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με αιρετούς συνεργάτες.

Αρχικά, παρευρέθηκε στη Δοξολογία για την ημέρα εορτασμού του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, που τελέστηκε στον Άγιο Δημήτριο και στη συνέχεια, παρευρέθηκε στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών/τριών Γυμνασίου-Λυκείου της Εύβοιας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Θαλής»– «Ευκλείδης»-«Αρχιμήδης».
 
«Συγχαρητήρια σε όλους, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς και στα μέλη της μαθηματικής εταιρείας, για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείτε. Το μαθητικό δυναμικό της Εύβοιας είναι πολύ ισχυρό. Τα μαθηματικά είναι η μητέρα των επιστημών, τα πάντα εξηγούνται από τα μαθηματικά. Το σίγουρο είναι ότι, μελετώντας τα μαθηματικά και αγαπώντας τα, μόνο κερδισμένοι μπορείτε να είστε στη ζωή σας. Ευχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και να μην σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας», ανέφερε, κατα τον χαιρετισμό της, στη μαθηματική εταιρεία, η Δήμαρχος Χαλκιδεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages