Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια Τ.Ε.Ε η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια Τ.Ε.Ε η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια Τ.Ε.Ε η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα χθες, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, Αντιδήμαρχοι και Επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Χαλκιδέων.

Κατά την τοποθέτησή της, η Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά στο Τ.Ε.Ε και σε όλους τους μηχανικούς, τονίζοντας τη σημασία του επαγγέλματος γενικά, αλλά και ειδικά στον Δήμο Χαλκιδέων. «Είναι κάποια επαγγέλματα, που χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ο κόσμος. Ένα από αυτά είναι το επάγγελμα του μηχανικού, του οποίου το συνδικαλιστικό όργανο, το Τ.Ε.Ε, είναι λογικό να είναι θεσμοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας και επιτελεί σημαντικό έργο. 
Το ίδιο συμβαίνει και στην οικογένεια του Δήμου Χαλκιδέων, στην οποία έχουμε πολλούς και αξιόλογους μηχανικούς, μέλη του Τ.Ε.Ε, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε. Υπενθυμίζω ότι, σήμερα εκπονείται το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Χαλκίδας και του Ληλαντίου, για το οποίο την προκήρυξη έχει φτιάξει το Τ.Ε.Ε και τελεί υπό την έγκριση του Τ.Ε.Ε. Σε συνεργασία επίσης με το Τ.Ε.Ε, έχουμε ήδη μπει στο πρόγραμμα των έξυπνων διαβάσεων σε σχολεία, είμαστε σε διαδικασία ψηφιοποίησης του αρχείου της Πολεοδομίας Χαλκίδας και βέβαια έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε. 
Αποδεχόμαστε το κάλεσμα του Προέδρου για ακόμη μεγαλύτερη και στενότερη συνεργασία, ώστε όλοι μαζί να προοδεύουμε για το καλό του τόπου.», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages