Tο 20ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας στη 11η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Tο 20ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας στη 11η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Κολύμβηση -Υδατοσφαίριση και σκυταλοδρομία για το Συν υπάρχειν στην 11η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού από το 20ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας. 

Τη Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 το 20ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, στο πλαίσιο της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2024 (της οποίας ο εορτασμός στις 27 Σεπτεμβρίου 2024 εναρμονίστηκε φέτος με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού), επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις καγιάκ του Ν.Ο.Χαλκίδας προκειμένου οι μαθητές και μαθήτριές του να λάβουν μέρος σε μια διαφορετική σκυταλοδρομία, για την συμμετοχή τους στην 2η , κατά σειρά, Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία. Φέτος το κεντρικό της σύνθημα της πανελλαδικής σκυταλοδρομίας είναι το «Τρέχω για το ΣΥΝ», και η δράση μας είχε κεντρικό σύνθημα: Τρέχω για το συν υπάρχειν.
44 εθελοντές (μαθητές/τριες και ένας εκπαιδευτικός) σχημάτισαν 2 ομάδες από τα 4 τμήματα του σχολείου μας, όπου στη μία ομάδα ήταν μαθητές/τριες της Α’ και Β’ Δημοτικού και στην άλλη ομάδα μαθητές/τριες της Γ’,Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού.
Η σκυταλοδρομία διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Χαλκίδας μιας και επετεύχθη η συνύπαρξη λειτουργικών και μη λειτουργικών δρομέων, ολυμπιακών, παρά ολυμπιακών, και μη ολυμπιακών αθλημάτων και οικοσυστήματος ,μιας και διεξήχθη ταυτόχρονα σε στεριά και θάλασσα επεκτείνοντας το σύνθημα «τρέχω για το συν» στο «Συν υπάρχειν».
Η συνέχεια της ημέρας είχε κολύμβηση και υδατοσφαίριση δια ζώσης!. 
Επισκεφθήκαμε το κολυμβητήριο της πόλης μας όπου το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χαλκίδας μας έδειξε τα μυστικά του πόλο, και το τμήμα κολύμβησης του Ευβοϊκού Γ.α.ς τα μυστικά της κολύμβησης. 
Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, τόσο στην σκυταλοδρομία όσο εντός και εκτός της πισίνας, αθλήθηκαν, διασκέδασαν και σίγουρα η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages