Απάντηση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τις ανάγκες του μικροβιολογικού του ΚΥ Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Απάντηση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τις ανάγκες του μικροβιολογικού του ΚΥ Χαλκίδας

Αυθαίρετη, για άλλη μια φορά, η απάντηση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τις ανάγκες του μικροβιολογικού του ΚΥ Χαλκίδας

Στις 26.08.2024 λάβαμε απάντηση στην προ διμήνου ερώτησή μας σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μικροβιολογικό Τμήμα του ΚΥ Χαλκίδας. 
Στην παρέμβασή μας τονίζαμε την ανάγκη άμεσης πρόσληψης προσωπικού, καθώς οι σοβαρές ελλείψεις δυσχεραίνουν την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον πολίτη. 

Σύμφωνα με την απάντηση που λάβαμε, τα κενά στο Μικροβιολογικό καλύφθηκαν το προηγούμενο διάστημα με μετακίνηση εργαζομένου άλλης ειδικότητας, συγκεκριμένα Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, από το ΚΥ Οινοφύτων. 

Απορίας άξιο είναι πώς με την μετακίνηση αυτή καλύφθηκαν οι ανάγκες του Μικροβιολογικού Τμήματος, καθώς πρόκειται για εργαζόμενο τελείως διαφορετικής ειδικότητας.

Αναμένουμε ΑΜΕΣΑ διευκρίνιση από το Υπουργείο Υγείας για το συγκεκριμένο ζήτημα.

 Σε κάθε περίπτωση, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ηγεσία του Υπουργείου βρίσκεται μακριά από την πραγματικότητα σχετικά με το τι συμβαίνει στις ιατρικές και νοσηλευτικές μονάδες της χώρας.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΖΑΝΗ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages