Αγιασμός Σχολής Ολυμπιακού και Α. Ε. Ληλαντίου - Συμμετοχή σε φιλικούς αγώνες με αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αγιασμός Σχολής Ολυμπιακού και Α. Ε. Ληλαντίου - Συμμετοχή σε φιλικούς αγώνες με αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού

Την Παρασκευή 27/09 πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της Σχολής και Α. Ε. Ληλαντίου σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν!

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε από τον Πάτερ Δημήτριο σε ένα κλίμα ευλάβειας και προσδοκίας για μια χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και αθλητική πρόοδο.

Στην εκδήλωση είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ, κ. Γιάννη Ρέτσα μαζί με τους κ.κ. Βαγγέλη Χαϊνά και Δημήτρη Χαρμαντά.

Οι προσκεκλημένοι μας έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία της σωστής αθλητικής παιδείας και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την εξέλιξη των ταλέντων που καλλιεργούνται στη σχολή μας.

Οι μικροί αθλητές - αθλήτριες γεμάτοι ενθουσιασμό και φιλοδοξία, ανυπομονούν να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν, με την υποστήριξη τόσο των προπονητών τους όσο και της ευρύτερης ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας που κυριαρχεί στη σχολή μας αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη τόσο των αθλητικών όσο και των ηθικών αξιών των παιδιών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές- αθλήτριες, γονείς και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!!

Την επόμενη μέρα  τα τμήματα της Σχολής μας  Κ14 και Κ16 είχαν το χθες μια μοναδική εμπειρία συμμετέχοντας σε φιλικούς αγώνες με αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού.

Οι αναμετρήσεις αυτές αποτέλεσαν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας.

Η  ένταση και το υψηλό επίπεδο των αγώνων τους έδωσαν την ευκαιρία  να αποκτήσουν σημαντική αγωνιστική εμπειρία.

Παράλληλα, η αλληλεπίδραση με τους παίκτες του Ολυμπιακού τους βοήθησε να αντιληφθούν τη σημασία της ομαδικότητας και της πειθαρχίας, ενώ η έκθεση σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον τους έκανε πιο ανθεκτικούς ψυχολογικά. 

Οι προπονητές επεσήμαναν ότι τέτοιες εμπειρίες είναι ανεκτίμητες για την εξέλιξη και βελτίωση τους. 
Ευχαριστούμε θερμά τον Ολυμπιακό για την μοναδική εμπειρία που προσέφερε στους αθλητές μας.

Τέτοιες πρωτοβουλίες προάγουν το ποδόσφαιρο και την αθλητική ανάπτυξη, και ανυπομονούμε για μελλοντικούς αγώνες !

Ευχόμαστε μια δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά γεμάτη υγεία και πρόοδο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages