Στη Βουλή έφερε τα προβλήματα της Παθολογικής Κλινικής και του Τμήματος Επειγόντων του Γ.Ν. Χαλκίδας η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Καζάνη - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στη Βουλή έφερε τα προβλήματα της Παθολογικής Κλινικής και του Τμήματος Επειγόντων του Γ.Ν. Χαλκίδας η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Καζάνη

Στη Βουλή έφερε τα προβλήματα της Παθολογικής Κλινικής  και του Τμήματος Επειγόντων του Γ.Ν. Χαλκίδας η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Καζάνη»

Νέα ερώτηση κατάθεσε η βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα προβλήματα της Παθολογικής Κλινικής και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Χαλκίδας. 

Η κα Καζάνη αναφέρθηκε στιςελλείψεις που υφίστανται σε ιατρικό προσωπικό στα δυο τμήματα και την ανάγκη κάλυψης των κενών αυτών. 

Χαρακτηριστικά, για την παθολογική κλινική, η βουλευτής ανάφερε ότι αν και προβλέπονται δέκα οργανικές θέσεις, υπηρετούν μόλις επτά, ενώ σύντομα, λόγω συνταξιοδότησης θα παραμείνουν μόλις πέντε ιατροί. 
Ως προς το Τμήμα Επειγόντων, προβλέπονται οκτώ οργανικές θέσεις, ενώ υπηρετούν έξι, εκ των οποίων ο ένας έχει ήδη καταθέσει παραίτηση και ένας ακόμα τελεί υπό μετακίνηση, με αποτέλεσμα τις ανάγκες του Τμήματος να καλύπτουν μόλις τέσσερις ιατροί. 

Η κα Καζάνη αναφέρθηκε ακόμα στην ανάγκη εύρεσης λύσης για την έλλειψη κλινών, υπό την προϋπόθεση ότι θα προσληφθεί το απαραίτητο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για την κάλυψή τους, καθώς και στην ανάγκη παροχής κινήτρων στους ιατρούς προς υπηρέτηση στα δημόσια νοσοκομεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages