Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, για το θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Σπυρίδωνα Καρβελά - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, για το θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Σπυρίδωνα Καρβελά

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, για το θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Σπυρίδωνα Καρβελά

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χαλκιδέων συνήλθε εκτάκτως σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του πρώην Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Χαλκιδέων και τέως Δήμου Ληλαντίων, Σπυρίδωνα Καρβελά.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα προέβη, προς το Σώμα, στην ακόλουθη εισήγηση:
«Ο Σπυρίδων Καρβελάς  εκλέχτηκε το 2006 Δημοτικός Σύμβουλος στον τότε Δήμο Ληλαντίων  με τον συνδυασμό  «ΛΗΛΑΝΤΙΟ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» και το 2010 στο Δήμο Χαλκιδέων, με τον συνδυασμό «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ»  του τότε Δημάρχου  Αθανάσιου Ζεμπίλη. Ήταν χρόνια συνδικαλιστής στην ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ και είχε διατελέσει πρόεδρος του συνδικαλιστικού σωματείου. Το 2004 εκλέχτηκε πρόεδρος του ΔΑΣΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΦΥΛΛΩΝ. Αγαπούσε τον αθλητισμό και υπήρξε ποδοσφαιριστής στην ομάδα Φύλλων ‘ΜΙΑΟΥΛΗΣ’. Παιδί από φτωχή αγροτική οικογένεια, ηθικός, εργατικός και μάχιμος, με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του και ιδιαίτερα για το χωριό του τα Φύλλα. Ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πάντα προσπαθούσαν για την αναστήλωση και ανάδειξη του Κάστρου των Φύλλων καθώς και της οικίας του Μιαούλη. Με την αξιοπρεπή και συνεπή προσωπική του διαδρομή, πάντα ενταγμένη στη συλλογική δράση, άφησε το δικό του στίγμα προσφοράς στην τοπική κοινωνία και κέρδισε το σεβασμό όλων. Αντιπροσωπεύοντας τα αισθήματα ολόκληρης της Αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας της περιοχής, αποχαιρετούμε με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό το Σπύρο Καρβελά. Καλό σου ταξίδι, Σπύρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης που θα σε σκεπάσει.».
Το Δημοτικό  Συμβούλιο, αποδίδοντας την πρέπουσα τιμή στον εκλιπόντα, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια της Δημάρχου και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, επιδίδοντας το παρόν ψήφισμα. 
Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος.
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages