Απινιδωτή στον Νότιο Λιμένα Χαλκίδας τοποθέτησε ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Απινιδωτή στον Νότιο Λιμένα Χαλκίδας τοποθέτησε ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών

Απινιδωτή στον Νότιο Λιμένα Χαλκίδας τοποθέτησε ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών // Στην τελετή παράδοσης η Δήμαρχος Χαλκιδέων 

Στην τελετή παράδοσης απινιδωτή και στο εκπαιδευτικό σεμινάριο χρήσης του, από τον Ευβοϊκό Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών (Ε.Ο.Φ.Σ), που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Στον σύντομο χαιρετισμό της, η Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στον Όμιλο, για την τοποθέτηση απινιδωτή στον Νότιο Λιμένα Χαλκίδας και για το ουσιαστικό έργο που παράγει, τονίζοντας παράλληλα τη μεγάλη σημασία της Πολιτικής Προστασίας και της πρόληψης. 

«Οι εποχές έχουν αλλάξει και η Πολιτική Προστασία πρέπει να είναι πολύ υψηλά στην ατζέντα κάθε φορέα και κάθε συλλόγου. Στον Δήμο Χαλκιδέων, η Πολιτική Προστασία είναι προτεραιότητά μας. Έχουμε τοποθετήσει ήδη 3 απινιδωτές στην παλαιά Γέφυρα Χαλκίδας, στο εργοτάξιο του Δήμου και στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας-Αρτάκης, έχουμε 7 απινιδωτές στους αθλητικούς μας χώρους και εντός του έτους θα προμηθευτούμε άλλους 6. Μια ζωή να μπορούμε να σώσουμε, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο επίτευγμα.», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages