Κατερίνα Καζάνη: Για άλλη μια φορά στις καλένδες η εξομοίωση τρίτεκνων και πολύτεκνων» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κατερίνα Καζάνη: Για άλλη μια φορά στις καλένδες η εξομοίωση τρίτεκνων και πολύτεκνων»

Για άλλη μια φορά στις καλένδες η εξομοίωση τρίτεκνων και πολύτεκνων» 

Παρά τις διαρροές που τεχνηέντως διακινήθηκαν τους τελευταίους μήνες ότι η Κυβέρνηση εξετάζει την εξομοίωση των τριτέκνων και των πολύτεκνων συμπολιτών μας, οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, για άλλη μια φορά επιβεβαίωσαν την αδιαφορία της για τις 200.000 οικογένειες τριτέκνων.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε βιαστικά σε «σύγκλιση» τριτέκνων και πολυτέκνων, αποκλείοντας την πολυαναμενόμενη εξομοίωση, με τον αρμόδιο Υπουργό να ανακοινώνει τις επόμενες μέρες μόλις τρία μέτρα στήριξης.

Ευελπιστούμε ο εμπαιγμός των τριτέκνων να παύσει σύντομα και η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα μια πληθυσμιακή ομάδα που προσφέρει τα μέγιστα στην εθνική οικονομία και κοινωνία.

 Πώς αναμένει ο κ. Μητσοτάκης να αντιμετωπίσει το δημογραφικό όταν δεν προτίθεται να προσφέρει βασικές παροχές, η αξία των οποίων είναι για τις τρίτεκνες οικογένειες πολλαπλάσια του κόστους τους;
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει ταχθεί υπέρ της πλήρους εξομοίωσης τριτέκνων και πολυτέκνων και διατηρεί ανοιχτό διάλογο με τις οικογένειες αυτές. 

Οι προτάσεις μας στηρίζονται στις πραγματικές ανάγκες τους, τις οποίες αναδεικνύουμε συνεχώς μέσω των παρεμβάσεών μας. 

Ελπίζουμε το υπουργείο να αναγνωρίσει την ορθότητα των προτάσεων μας και να τις υιοθετήσει σύντομα προς όφελος των τρίτεκνων οικογενειών που δοκιμάζονται καθημερινά από την ραγδαία αύξηση του κόστους ζωής. 

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΖΑΝΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages