Με λατόμους και ρητινοκαλλιεργητές ο Θανάσης Ζεμπίλης στον Υπουργό Περιβάλλοντος Θ.Σκυλακάκη - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με λατόμους και ρητινοκαλλιεργητές ο Θανάσης Ζεμπίλης στον Υπουργό Περιβάλλοντος Θ.Σκυλακάκη

Με λατόμους και ρητινοκαλλιεργητές ο Θανάσης Ζεμπίλης στον Υπουργό Περιβάλλοντος Θ.Σκυλακάκη

Προκειμένου να υποστηρίξει τα δίκαια αιτήματα των λατόμων Καρυστίας και των ρητινοκαλλιεργητών της Βόρειας Εύβοιας ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 Κατά τη συνάντηση του προέδρου Σωτήρη Κρίσιλια και των μελών του ΔΣ του σωματείου των λατόμων με τον κ. Σκυλακάκη, στην οποία συμμετείχε και ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, τέθηκαν θεσμικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, ο οποίος έχει καθοριστική συμβολή στην οικονομική δραστηριότητα της Καρυστίας. 

Στη σύσκεψη που ακολούθησε με το σωματείο των ρητινοκαλλιεργητών, στην οποία συμμετείχαν ο διευθυντής δασών κ. Ε. Γκουντούφας και άλλα υπηρεσιακά στελέχη, ο πρόεδρος Βαγγέλης Γεωργατζής και τα μέλη του σωματείου έθεσαν ζητήματα σχετικά με την εξέλιξη του ειδικού επταετούς προγράμματος απασχόλησης, στο οποίο συναρμόδιο υπουργείο είναι το ΥΠΕΝ. 
"Είναι αυτονόητη η στήριξη μας στις τοπικές κοινωνίες και τις παραδοσιακές παραγωγικές δραστηριότητες", δήλωσε ο Βουλευτής Εύβοιας μετά την ολοκλήρωση των συσκέψεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages