Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Χρήστος Κακαβάς στη λαϊκή αγορά και στα καταστήματα της πόλης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Χρήστος Κακαβάς στη λαϊκή αγορά και στα καταστήματα της πόλης

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Χρήστος Κακαβάς στη λαϊκή αγορά και στα καταστήματα της πόλης

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Χρήστος Κακαβάς, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της πόλης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιάννη Σκαρπή και Γιώργο Καρβέλη καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους Γιάννη Μαντζιούτα και Βασίλη Κωνσταντόπουλο. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους παραγωγούς, τους επιχειρηματίες και τους πολίτες που βρίσκονταν στην αγορά.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τα καταστήματα στις οδούς Αθανασίου Καρπενησιώτη και Κοσμά Αιτωλού, όπου συνομίλησαν με τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές.

Μέσα από τον διάλογο, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την υποστήριξη της τοπικής αγοράς και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.
"Η άμεση επαφή με τους πολίτες και τους επαγγελματίες του τόπου μας είναι πολύτιμη για να συνδιαμορφώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα κάνουν την πόλη μας ακόμα πιο λειτουργική και φιλική για όλους", τόνισε ο Δήμαρχος Καρπενησίου.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να στηρίζει τις ανάγκες των πολιτών, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages