Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, στην πόλη της Άμφισσας. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, στην πόλη της Άμφισσας.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας «Διαδρομή», συμμετείχε με τον πρωτοστάτη Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άγιοι Ανάργυροι, στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, στην πόλη της Άμφισσας. 

Πλήθος κόσμου, έδωσε το δυναμικό του παρών σε μία συμβολική πορεία για την αλληλεγγύη και την αγάπη στον συνάνθρωπο. Στην πλατεία Ησαία, όπου ολοκληρώθηκε η πορεία, πραγματοποιήθηκε σε ένα κλίμα συγκίνησης, η τελετή της αφής της φλόγας της αγάπης από την παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση κα Ευθυμία Γκουλή, συνοδευόμενη από χορευτικά, απονομές μεταλλίων σε αθλητές, χαιρετισμοί και ομιλίες με σκοπό την ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας. 

Η Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Φωκίδας κα Πέγκυ Αραβαντινού, ο Αντιδήμαρχος Άμφισσας κ. Νίκος Λουπάκος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών κ. Μάνθος Αναγνωστόπουλος, βράβευσαν σημαντικούς εθελοντές αιμοδότες, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου εξήρε το μέγεθος της προσφορά τους.   

Παράλληλα με την εκδήλωση, υπάλληλοι του επιστημονικού και διοικητικού κλάδου του Κέντρου Πρόληψης «Διαδρομή» προσέφεραν ώρες δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά όλων των ηλικιακών βαθμίδων με τη δημιουργία καρτών (ζωγραφική και χειροτεχνία), μεταφέροντας το μήνυμα της Πρόληψης, της αλληλεγγύης και της επικοινωνίας ως υπέρτατες αξίες για την ζωή, την  κοινωνία, την δημοκρατία. 

Το μήνυμα του Κέντρου πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φωκίδας είναι ότι «Η αιμοδοσία είναι πρόληψη και η πρόληψη είναι στάση ζωής»!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages