Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε οικισμούς και πέριξ αυτών, περιοχών της Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε οικισμούς και πέριξ αυτών, περιοχών της Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας

Στοχευμένες – εξιδεικευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε οικισμούς και πέριξ αυτών, περιοχών της Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν επτά (7) άτομα

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, ελέγχθηκαν (276) άτομα και (190) οχήματα, προσήχθησαν (18) άτομα, διενεργήθηκαν (20) έρευνες σε οικίες και βεβαιώθηκαν (57) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι (4) ημεδαποί, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και ένας ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών 

 Οι επιχειρήσεις αποσκοπούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, στην πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας 

Στοχευμένες – εξιδεικευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκαν σε οικισμούς και πέριξ αυτών, όπου διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. 

Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων, οι οποίες έλαβαν χώρα χθες (24-09-2024) πρωινές ώρες, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
 
Ελέγχθηκαν: (276) άτομα, εκ των οποίων (231) ημεδαποί και (45) αλλοδαποί, καθώς και (190) οχήματα.
Προσήχθησαν: (18) ημεδαποί.

Συνελήφθησαν: (7) ημεδαποί.

Βεβαιώθηκαν: (57) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Πιο συγκεκριμένα, στην Φθιώτιδα πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες σε (14) οικίες και βεβαιώθηκε μία παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας, του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας.

Στην Εύβοια πραγματοποιήθηκαν επιχειρήσεις στη Χαλκίδα και σε ευρύτερες περιοχές αυτής, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθη ένας ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, ενώ βεβαιώθηκαν (49) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας, του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας και Ο.Ε.Π.Τ.Α. της ίδιας Υπηρεσίας, του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας και των περιφερειακών Αστυνομικών Τμημάτων Ευβοίας.

Στη Βοιωτία πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες σε (6) οικίες, ενώ βεβαιώθηκαν (5) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας, του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς και του Αστυνομικού Τμήματος Αλίαρτου.

Στην Φωκίδα πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (βεβαιώθηκαν αντίστοιχα σε βάρος τους παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.). 

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας – Δελφών, του Τμήματος Τροχαίας Άμφισσας – Δελφών και Ο.Ε.Π.Τ.Α. της ίδιας Υπηρεσίας, του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας και του Αστυνομικού Σταθμού Γραβιάς.

Τέτοιες επιχειρήσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, καθώς και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages