Την ανάγκη άμεσης ψηφιοποίησης του αρχείου του Υποθηκοφυλακείου Ιστιαίας έφερε στην Βουλή η Καζάνη - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Την ανάγκη άμεσης ψηφιοποίησης του αρχείου του Υποθηκοφυλακείου Ιστιαίας έφερε στην Βουλή η Καζάνη

Την ανάγκη άμεσης ψηφιοποίησης του αρχείου του Υποθηκοφυλακείου Ιστιαίας έφερε στην Βουλή η Καζάνη

Νέα ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το υποθηκοφυλακείο Ιστιαίας, αυτή τη φορά τονίζοντας την ανάγκη άμεσης ψηφιοποίησης του αρχείου του.
 Το εν λόγω υποθηκοφυλακείο έπαυσε την λειτουργεία του στις 3 Σεπτεμβρίου και πλέον τα ακίνητα του υπάγονται στην τοπική αρμοδιότητα του Υποκαταστήματος Χαλκίδας. 
Ελλείψει ψηφιακού αρχείου όμως, η μετακίνηση των πολιτών και των επαγγελματιών του δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού στη Χαλκίδα είναι χρονοβόρα, κοστοβόρα, και πολλές φορές λόγω του κακού οδικού δικτύου και των καιρικών συνθηκών, ακόμα και αδύνατη. 
Παρά τις διαβεβαιώσεις της ηγεσίας του Υπουργείο, η ψηφιοποίηση του αρχείου δεν έχει καν ξεκινήσει, ενώ άγνωστη παραμένει η ημερομηνία ολοκλήρωσής της.
 Αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι πολίτες και επαγγελματίες του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας-Άννας μετά την παύση λειτουργίας του υποθηκοφυλακείου Λίμνης και την επικείμενη παύση αυτού της Αγίας Άννας.
 Η Κατερίνα Καζάνη, με την νέα της παρέμβαση, ζητά να ενημερωθεί για το πότε θα ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση του αρχείου, καθώς και αυτή να λάβει χώρα στην Ιστιαία ώστε, μέχρι την ολοκλήρωση, να έχουν πρόσβαση πολίτες και επαγγελματίες σε αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages