Στο πρώτο κουδούνι σχολείων, για τη νέα σχολική χρόνια, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στο πρώτο κουδούνι σχολείων, για τη νέα σχολική χρόνια, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα

Στο πρώτο κουδούνι σχολείων, για τη νέα σχολική χρόνια, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα

Στην τέλεση του Αγιασμού σε σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Συγκεκριμένα, παρέστη στο 11ο Δημοτικό σχολείο, στο 7ο Γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο Χαλκίδας και κατά τον χαιρετισμό της, αναφέρθηκε σε εργασίες και συνεχείς παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται για την ασφαλή προσέλευση των μαθητών. Ειδικά για το 11ο Δημοτικό, εξέφρασε τη χαρά της που έχει πλέον διαμορφωθεί ως ένα σχολείο συμπερίληψης και έχουν γίνει όλες οι εργασίες, ώστε να φοιτά εκεί ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Γλωσσιώτης.

Επιπλέον, η Δήμαρχος παρευρέθηκε και στον Αγιασμό των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Χαλκίδας, κατά τον οποίο τόνισε «Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας και τα παιδιά ξεκινούν τη νέα σχολική χρόνια  στο καινούριο τους σχολείο, μετά από όλες τις απαιτούμενες εργασίες για την διαμόρφωση του αύλειου χώρου με κιγκλιδώματα ασφαλείας και ράμπες, τις συνδέσεις παροχής ρεύματος, ύδρευσης και αποχέτευσης, τον περιμετρικό φωτισμό και την ηλεκτροδότηση του χώρου και τη διαμόρφωση των αιθουσών. Επόμενος στόχος είναι η κατασκευή νέου σχολείου, το οποίο έχουμε ήδη υποβάλλει, ως προτεινόμενο έργο προς χρηματοδότηση, στο Σ.Β.Α.Α του Δήμου.», ανέφερε η Δήμαρχος και ευχαρίστησε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, την εκπαιδευτική κοινότητα, την Ε.Λ.Μ.Ε Εύβοιας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας και τους συνεργάτες της, αιρετούς και υπαλλήλους, που δούλευαν αδιάκοπα, για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και της μεταφοράς του σχολείου. 

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages