Δύο σημαντικά έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε Νέα Αρτάκη και Βατώντα, από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Δύο σημαντικά έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε Νέα Αρτάκη και Βατώντα, από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ

Δύο σημαντικά έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε Νέα Αρτάκη και Βατώντα, από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ

Αυτοψία σε δύο σημαντικά έργα που εκτελούνται στη Δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης, πραγματοποίησαν σήμερα, Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2024, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ Ιωάννα Δαριβέρη, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Νέας Αρτάκης Μπάμπης Κώσταρος, η Πρόεδρος και Σύμβουλοι της Δ.Κ Νέας Αρτάκης.
Συγκεκριμένα, εκτελούνται τα έργα:

Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης σωλήνων αμιάντου και κατασκευή νέων παροχών στον Βατώντα

Με το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 96.673,33 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α), το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2014-2020 του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER, δημιουργείται ένα σύγχρονο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης στον Βατώντα και βελτιώνεται η λειτουργικότητα και αδιάλειπτη παροχή νερού στους κατοίκους της περιοχής, χωρίς πτώση της πίεσης ή διακοπές από συχνές βλάβες.

Επέκταση δικτύου αποχέτευσης στις οδούς Νίκης, Αυξεντίου, Καλονάρου και Μ. Φιλίντα στη Νέα Αρτάκη

Με το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 29.980,69 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.), επεκτείνεται το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων και ουσιαστικά οι οδοί Νίκης, Αυξεντίου, Καλονάρου και Μ. Φιλίντα στη Νέα Αρτάκη συνδέονται με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης, ενώ παράλληλα κατασκευάζονται 4 νέες συνδέσεις και τοποθετούνται 4 κεντρικά φρεάτια επίσκεψης. Στα σημεία παρέμβασης θα γίνει πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages