Παρέμβαση της Κατερίνας Καζάνη για την υποβάθμιση σχολείων του Νομού Ευβοίας, - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Παρέμβαση της Κατερίνας Καζάνη για την υποβάθμιση σχολείων του Νομού Ευβοίας,

Η βουλευτής κα Καζάνη Αικατερίνη απέστειλε επίσημη επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, εκφράζοντας τη σημασία διατήρησης και ενίσχυσης των σχολείων του Νομού Ευβοίας, ενός Νομού που έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια από φυσικές καταστροφές. Συνημμένα απέστειλε αναλυτική λίστα των σχολείων που αντιμετωπίζουν υποβάθμιση ή κατάργηση τμημάτων, με πλήρη αιτιολόγηση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. 

Παράλληλα προχώρησε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση καταθέτοντας σειρά ερωτήσεων για κάθε σχολείο του Νομού Ευβοίας στο οποίο παρατηρείται υποβάθμιση ή κατάργηση τμήματος. Οι ερωτήσεις αφορούν στις αρνητικές επιπτώσεις αυτών των ενεργειών στην εκπαιδευτική κάλυψη και την ευρύτερη ανάπτυξη των περιοχών του νομού μας. Στόχος είναι η αποτροπή ερήμωσης και η ομαλή εκπαιδευτική κάλυψη των μαθητών.

Η βουλευτής δεσμεύεται να συνεχίσει να πιέζει με κάθε δυνατό τρόπο, τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής, για την προστασία των σχολείων της Εύβοιας και τη διασφάλιση της ποιότητας της εκπαίδευσης των μαθητών του Νομού μας.

ΚΑΖΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages