Ράλλυ Ακρόπολις-Ειδική Διαδρομή "Ταρζάν" - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ράλλυ Ακρόπολις-Ειδική Διαδρομή "Ταρζάν"

Ράλλυ Ακρόπολις
Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένας από τους πλέον ιστορικούς και απαιτητικούς αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και έχει επιστρέψει από το 2021 στην Ευρυτανία με την  ιστορική ειδική διαδρομή "Ταρζάν".
Φέτος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (23,37 χιλιόμετρα, εκκίνηση 11:17 και 17:48)
Η διαδρομή εξελίσσεται για 10 χιλιόμετρα στο δάσος, και μετά βγαίνει στο ξέφωτο, για να τερματίσει λίγο πριν από την είσοδο του χωριού Παλαιά Γιαννιτσού.
Ο Δήμος Καρπενησίου συμμετέχει στην προγραμματική σύμβαση για τη διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις μαζί με τους Δήμους Μακρακώμης, Καμένων Βούρλων, Θηβαίων και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ΣΚΑΠΑΝΗ Α.Ε.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν αύριο όσον αφορά την Ευρυτανία
Από 08:00 ώρα έως 20:30 ώρα της Παρασκευής (06-09-2024), προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας:
Κατά διαστήματα και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων, στην Επ.Ο. Καρπενησίου – Φουρνάς – Καρδίτσας, από την 37η χ/θ (διασταύρωση Φουρνάς) έως την 46η χ/θ.
Συνεχώς  καθ’ όλο το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα από την 47η χ/θ  έως και την 48η χ/θ της ανωτέρω Επ.Ο. (θέση «Ζαχαράκι» – εκκίνηση ειδικής διαδρομής).
Κατά το χρονικό διάστημα των ως άνω ρυθμίσεων η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τον νομό Καρδίτσας, θα διεξάγεται μέσω των παρακαμπτηρίων οδών:
α) Καρπενησίου- Φουρνάς- Κλειστού- Νεράιδας και
β) Εθνικής Οδού Λαμίας – Καρπενησίου και Επαρχιακής Οδού Μακρακώμης – Ξυνιάδας Φθιώτιδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages