Τρέξε στην Αντίκυρα την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Κλείνουν οι εγγραφές - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τρέξε στην Αντίκυρα την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Κλείνουν οι εγγραφές

Τρέξε στην Αντίκυρα την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Κλείνουν οι εγγραφές

Όλα έτοιμα και στην ώρα τους για την άρτια διεξαγωγή του 7ου Ξενοδάμειου Ημιμαραθώνιου που θα γίνει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην μοναδική παραθαλάσσια διαδρομή στην Αντίκυρα Βοιωτίας.

Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή

Οι διαδικασίες για την εγγραφή σας στον 7ο Ξενοδάμειο δρόμο είναι σε εξέλιξη με τελευταία ημέρα εγγραφών την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και κυριολεκτικά αν θέλετε να συμμετάσχετε, πρέπει να τρέξετε, για να προλάβετε να πάρετε μέρος στην μοναδική παραλιακή διαδρομή δηλώνοντας την εγγραφή σας  Ε Δ Ω  και να διαβάσετε την ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 7ου Ξενοδαμειου
Βρες τη διαδρομή σου
Στον 7ο Ξενοδάμειο θα διεξαχθούν 4 αγώνες στις αντίστοιχες αποστάσεις.

Παραθαλάσσιος Ημιμαραθώνιος 21,1χλμ με εκκίνηση στις 08:30 από την πλατεία ΕΛΑΝ μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο της Αντίκυρας στο οποίο θα λειτουργεί το Κέντρο Εγγραφών και διανομής υλικού.

    Οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί γίνονται στον ίδιο χώρο (Πλατεία ΕΛΑΝ-Δημοτικό Σχολείο).

Μετά την ολοκλήρωση της εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου θα δοθεί η εκκίνηση για τον αγώνα 1,2χλμ. μαθητών Γυμνασίων με ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στη συνέχεια,

800 μέτρων Δημοτικών Σχολείων και λαϊκός αγώνας στον οποίο μαζί με τους μικρούς μαθητές συμμετέχουν και περιπατητές, γονείς, συνοδοί και φίλοι σε μια διαδρομή με στόχο να μυήσει στο τρέξιμο και στον αθλητισμό τουw συμμετέχοντες, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις ενώ θα έχουν να επιδείξουν και το μετάλλιο συμμετοχής τους που θα δοθεί σε όλους στον τερματισμό. Με την Ολοκλήρωση του αγώνα των 800μ. θα δοθεί

η εκκίνηση στα 5χλμ. στη μνήμη του Νίκου Μίχου, ο οποίος γλίτωσε την Αντίκυρα από τη θηριωδία των Γερμανών τον 15Αυγουστο του 1944 ειδοποιώντας τους κατοίκους για τον ερχομό αποσπάσματος των κατακτητών.

Ξενοδάμειος, ο δρόμος των πρωταθλητών

Φέτος, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στον 7ο Ξενοδάμειο θα είναι στη γραμμή της εκκίνησης και μεταξύ άλλων πρωταθλητριών και πρωταθλητών, οι πρωταθλητές Μάριος Αναγνώστου, Γιώργος Μαθιόπουλος, και οι πρωταθλήτριες Κλεοπάτρα Φραγκοπούλου, Μαργαρίτα Ντίνα και Μαργαρίτα Φρυγανιώτη.

Αυτές οι συμμετοχές των πρωταθλητών προεξοφλούν ότι και φέτος στην 7η διοργάνωση,  θα ζήσουμε μοναδικές αθλητικές στιγμές.

Διαβάστε σχετικά και Ε Δ Ω

Τον αγώνα διοργανώνει η Αθλητική Ακαδημία Αντίκυρας «Ξενόδαμος» σε συνεργασία με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας – Αντίκυρας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.xenodamos.gr   –   https://www.facebook.com/xenodamios/  –  https://www.instagram.com/xenodamos_/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages