Μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού ο 1ος Αγώνας Δρόμου για ΜμΕ και επαγγελματίες από το Ε.Ε.Α. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού ο 1ος Αγώνας Δρόμου για ΜμΕ και επαγγελματίες από το Ε.Ε.Α.

Μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού ο 1ος Αγώνας Δρόμου για ΜμΕ και επαγγελματίες από το Ε.Ε.Α

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή διοργανώθηκε την Κυριακή 29/9 από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο Πεδίον του Άρεως, ο πρώτος αγώνας δρόμου για μικρομεσαίους επιχειρηματίες, επαγγελματίες και εργαζόμενους.

Το 1ο Athens Run, μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων, με την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

Σε μία ηλιόλουστη μέρα, το Πεδίον του Άρεως γέμισε από επαγγελματίες, εργαζόμενους, οικογένειες με μικρά παιδιά που έτρεξαν στις διαδρομές των 3 χιλιομέτρων και των 6 χιλιομέτρων ανδρών-γυναικών, καθώς και του 1 χιλιομέτρου για αγόρια και κορίτσια δημοτικού, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα υπέρ της άσκησης και της προστασία της υγείας μας.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας γιατί είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένας αγώνας δρόμου για μικρομεσαίους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες. Ένας αγώνας διαφορετικός, από τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης που συνεχίζουν να δίνουν, μετά τα μνημόνια και την πανδημία. Με πρωτοβουλίες όπως αυτή, αλλά και η λειτουργία του πρώτου Κέντρου Ψυχικής Υγείας για επιχειρηματίες, εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, θέλουμε να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την σωματική και ψυχική μας υγεία. Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, ανοίγοντας όλο και περισσότερους νέους δρόμους», τόνισε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στον χαιρετισμό του λίγο πριν την έναρξη του Athens Run, δίνοντας το σύνθημα «Τρέχουμε για την υγεία μας!».

Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, κ. Δώρος Κλεοβούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Ζυγούρη, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα Αλσών – Πάρκων & Υγείας Ζώων κ. Ελευθερία Μωραϊτάκη και εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αθηναίων η Εντεταλμένη Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας του Δήμου κ. Ζαχαρούλα Αγρογιάννη.

Οι νικητές

Oι νικητές ήταν: 

3 χλμ. Ανδρών 
1. ΔΟΥΒΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
2. HIRANO JASPER
3. ΑΡΜΑΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ

3 χλμ. Γυναικών 
1. ΚΑΛΟΥΤΑ ΕΙΡΗΝΗ 
2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
3. KOYAMA AMI

6 χλμ. Ανδρών 
1. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
2. ΓΙΑΠΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
3. PATEL MEET

6 χλμ. Γυναικών
1. ΚΑΛΟΥΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
2. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
3. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

1 χλμ. αγοριών δημοτικού
1. KALIF ROEI
2. ΒΟΥΓΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
3. KALOFOLIAS EKTOR

1 χλμ. κοριτσιών δημοτικού
1. OPPI NEFELI
2. HIRANO KARLA
3. QAMAR AAFREEN

Η εκδήλωση έχει ως χορηγό την ασφαλιστική εταιρεία SYNDEA.

                                                       Από το Ε.Ε.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages