Υποβολή του voucher και της καρτέλας μορίων της ΕΕΤΑΑ, για ένταξη στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Υποβολή του voucher και της καρτέλας μορίων της ΕΕΤΑΑ, για ένταξη στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαλκιδέων

Υποβολή του voucher και της καρτέλας μορίων της ΕΕΤΑΑ, για ένταξη στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαλκιδέων
Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει τους γονείς ότι, ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε για τους παιδικούς σταθμούς, Κ.Δ.Α.Π και Κ.Δ.Α.Π ΜεΑ, για τα οποία μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α, με τη χρήση των κωδικών taxisnet.
Oι νόμιμοι εκπρόσωποι βρεφών και νηπίων, κάτοικοι του Δήμου Χαλκιδέων, που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, για την ένταξη των παιδιών τους μέσω ΕΣΠΑ  (voucher) στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να αναρτήσουν από αύριο, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024 και ώρα 10:00 π.μ. έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 και ώρα 10:00 π.μ., στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκιδέων https://paidikoi.dimoschalkideon.gr/ τα κάτωθι:

1. το Voucher (upload σε μορφή pdf)

2. την καρτέλα μορίων της ΕΕΤΑΑ, όπου αναγράφονται τα σχετικά μόρια (upload σε μορφή pdf ή screenshot), με τα στοιχεία παιδιού και δικαιούχου

Η αίτηση για ένταξη βάσει μοριοδότησης (τροφεία) ΔΕΝ είναι δεσμευτική και οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν και ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μέσω ΕΣΠΑ.

Το Voucherκαι την καρτέλα μορίων της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. μπορούν να τα υποβάλλουν και όσοι είχαν απορριφθεί στους προσωρινούς πίνακες  βάσει μοριοδότησης (τροφεία), διότι πρόκειται για ξεχωριστή διαδικασία. 

ΠΡΟΣΟΧΗ 
1.Επισημαίνεται ότι, ο νόμιμος εκπρόσωπος θα πρέπει να είναι το ίδιο άτομο που έχει υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ.

2.Θα ληφθούν υπόψη οι αιτούντες που έχουν οριστικοποιήσει την αίτησή τους.

Σημειώνεται ότι, για λόγους αξιοκρατίας και διαφάνειας, η διαδικασία επιλογής θα γίνει βάσει μοριοδότησης, όπως αναγράφεται στην καρτέλα των μορίων της Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ (οπότε και δεν τηρείται σειρά προτεραιότητας). 

Μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής των μορίων των ωφελούμενων βρεφών-νηπίων καταρτίζoνται  οριστικοί πίνακες επιλογής βρεφών και νηπίων και επιλαχόντων, μέσω ΕΣΠΑ και θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του πρώην ΝΠΔΔ Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. και στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκιδέων.

Στη συνέχεια θα αναρτηθούν και τα οριστικά αποτελέσματα εγγραφών – επανεγγραφών και επιλαχόντων βάσει μοριοδότησης ( τροφεία), ανά σταθμό, στον πίνακα ανακοινώσεων του πρώην ΝΠΔΔ Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. και στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκιδέων.

Για την  υπογραφή των Συμβάσεων και την ενεργοποίησή των voucher, για τους Παιδικούς Σταθμούς, καθώς και για τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜεΑ θα υπάρξει ανακοίνωση στον πίνακα ανακοινώσεων του πρώην ΝΠΔΔ Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. και στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκιδέων.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22210 20241 και 6984264794, με την κ. Ζέρβα Σοφία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages