4ο τουρνουά Foot Tennis “Μάρκος Μπότσαρης” - Sourta-Ferta

Post Top Ad

4ο τουρνουά Foot Tennis “Μάρκος Μπότσαρης”

Το τριήμερο (12-14/8) τουρνουά Foot Tennis “Μάρκος Μπότσαρης” που διοργάνωσε στο γήπεδο του Γυμνασίου Καρπενησίου το Καρπενήσι Futsal με την Περιφέρεια Ευρυτανίας, τον ΟΠΑΣΤΕ-Π.Ε. Ευρυτανίας και την υποστήριξη του Δήμου Καρπενησίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.  Συμμετείχαν 14 ομάδες ανδρών και 4 γυναικών, ενώ το τουρνουά τελούσε υπό την αιγίδα των ΕΠΣ Ευρυτανίας και ΕΠΣ Σάλας.

Το χρυσό μετάλλιο στους άνδρες κατέκτησαν και φέτος οι Ξηριώτες των Γιώργου Πλεξίδα και Χρήστου Λερη απέναντι στους εντυπωσιακούς νεαρούς Αντάρες των: Θεοδόση Μπαρμπούτη, Παναγιώτη Καλουτσικίδη και Δημήτρη Τσουκαλά. Χάλκινο μετάλλιο για τους Χαρταετους F.C. των: Γιάννη Πιστιόλη και Χριστοδούλου Μισύρη .

Στην κατηγορία γυναικών μετά από έναν συναρπαστικό τελικό οι Tsoumas Sisters των Δήμητρας και Βασιλικής Τσούμα κέρδισαν την Μπαρχελόνα της Μαίρης Γαβαλά και της Σοφίας Χορού. Στην 3η θέση οι Ακατάλληλες με τις: Βασιλική Οικονόμου, Κωνσταντίνα Τόσσου, Γερασιμούλα Κωστορρίζου και Ελευθερία Πιστιόλη. 

Τις απονομές στην κατηγορία ανδρών έκαναν ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Γιάννης Σκαρπής, ο εκ των προπονητών της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Αντωνίου και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος.   Στην κατηγορία γυναικών τις βραβεύσεις έκαναν οι Αντιδήμαρχοι Καρπενησίου Χριστίνα Σβερώνη και Βιβή Κογια.

Μέρος του τουρνουά παρακολούθησαν η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής Δασικής Πολιτικής Κατερίνα Καλαντζή και ο Δήμαρχος Καρπενησίου Χρήστος Κακαβάς.

Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Ευρυτανίας και στον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Άρη Τασιό από τους διοργανωτές, στον Δήμο Καρπενησίου, στους χορηγούς επικοινωνίας και σε όσους παραβρέθηκαν και στήριξαν το τουρνουά και φέτος.

Δείτε video 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages