Με επιτυχία συνεχίζονται τα «Κυζίκεια 2024» στη Νέα Αρτάκη - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με επιτυχία συνεχίζονται τα «Κυζίκεια 2024» στη Νέα Αρτάκη

Με επιτυχία συνεχίζονται τα «Κυζίκεια 2024» στη Νέα Αρτάκη

Με επιτυχία συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο των φετινών «Κυζικείων», οι οποίες ξεκίνησαν το Σάββατο 3 Αυγούστου 2024 και ολοκληρώνονται την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024, με επίκεντρο το πάρκο Κυζικείων και το πάρκο ΚΕΓΕ στη Νέα Αρτάκη.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου και χθες, Δευτέρα 19 Αυγούστου παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Κατ’ απ’ τη κρεβατίνα», από τον Σύλλογο των Απανταχού Αρτακηνών-Κυζικηνών, με κείμενα της τοπικής ντοπιολαλιάς των Αρτακηνών και σε επιμέλεια και σκηνοθεσία της Μαίρης Τσομπανίκου, χαρίζοντας στιγμές γέλιου και παράλληλα συγκίνησης σε όλους, όσοι την παρακολούθησαν.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Πρόεδρος και Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Αρτάκης.

Τα «Κυζίκεια 2024» συνεχίζονται το Σάββατο 24 Αυγούστου, με το 80s-90s PARTY της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αρτάκης και ολοκληρώνονται την Κυριακή 25 Αυγούστου, με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Από την Κύζικο σε όλη την Ελλάδα», από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Αρτάκης «Παντάνασσα», σε επιμέλεια της Ιωάννας Μερκουριάδου και επιμέλεια χοροδιδασκαλίας των Κωνσταντίνου Κοντάρα και Βασιλικής Αγγελή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages