Ευχαριστίες από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο. Α.Κ.) προς τον Δήμο Καρπενησίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ευχαριστίες από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο. Α.Κ.) προς τον Δήμο Καρπενησίου

Ευχαριστίες από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο. Α.Κ.)

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Αξιότιμε κύριε Αντιδήμαρχε,

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ), όλων των αθλητών καθώς και του προπονητικού και τεχνικού τιμ της εθνικής μας ομάδας καλαθοσφαίρισης κωφών ανδρών, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την όμορφη φιλοξενία, τη στήριξη και την αναγνώριση όλων των προσπαθειών της εθνικής μας ομάδας για την επάξια εκπροσώπηση της χώρας μας τιμώντας τα ελληνικά χρώματα!

Η προσφορά και η στήριξή σας, φανερώνει την αγάπη και το ενδιαφέρον που επιδεικνύετε για τον αθλητισμό στο χώρο των κωφών-βαρήκοων ατόμων. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να χτίζουμε ουσιαστικές και μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και να έχουμε συνοδοιπόρους ανθρώπους και φορείς που σέβονται και αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που κάνουμε για την προώθηση και ανάπτυξη του αθλητισμού των κωφών και βαρήκοων ατόμων της χώρας μας.

Ο Δήμος Καρπενησίου αποτέλεσε σημαντικό αρωγό στη μεγάλη επιτυχία της εθνικής μας ομάδα και την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου!!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και προσβλέπουμε στην επόμενη όμορφη συνεργασία μας την επόμενη χρονιά με τη συμμετοχή της ομάδας μας στους 25ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα διεξαχθούν στο Τόκυο της Ιαπωνίας (16-25 Νοεμβρίου 2025).

                Με εκτίμηση,
  0 Γεν. Γραμματέας             0 Πρόεδρος                         

Κορδονούρης Παναγιώτης Σταυρακάκης Ιωσήφ

868 Προς Δήμο Καρπενησίου Ευχαριστίες Απο Την ΕΟΑΚ by Vagelis Moutoupas on Scribd



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages