Συνάντηση Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών και Θανάση Ζεμπίλη με τον Σπύρο Πρωτοψάλτη της ΔΥΠΑ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών και Θανάση Ζεμπίλη με τον Σπύρο Πρωτοψάλτη της ΔΥΠΑ

Συνάντηση Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών και Θανάση Ζεμπίλη με τον Σπύρο Πρωτοψάλτη της ΔΥΠΑ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα κεντρικά γραφεία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στον Άλιμο μεταξύ του διοικητή της κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη του Βουλευτή Εύβοιας Θανάση Ζεμπίλη και του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών Βόρειας Εύβοιας, που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Γεωργατζή και τα μέλη κκ. Γιώργο Παπασταμούλο, Μπάμπη Τσιβίκα και Θανάση Τσιβίκα. 
Στην συνάντηση αρχικά έγινε μια συνολική αποτίμηση, τρία σχεδόν χρόνια μετά την καταστροφική πυρκαγιά, της υλοποίησης του ειδικού 7ετούς προγράμματος της ΔΥΠΑ απασχόλησης των Ρητινοκαλλιεργητών, το οποίο εδράζεται σε έξι κύκλους.
Ακολούθως, στη σύσκεψη οι εκπρόσωποι του Σωματείου έθεσαν ζητήματα σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος, όπως οι καθυστερήσεις στις πληρωμές και στις προσλήψεις των ωφελούμενων ανά κύκλο, όπως επίσης και θέματα σχετικά με την ιατροφαρμακευτική κάλυψη. 
Ο κ. Πρωτοψάλτης, πέραν των θεμάτων αρμοδιότητας της ΔΥΠΑ, δεσμεύθηκε να συγκαλέσει τριμερή τηλεδιάσκεψη, στην οποία θα συμμετέχουν και οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι φορείς στο 7ετές πρόγραμμα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν συνολικά τα προβλήματα που ανακύπτουν στην εξέλιξη του προγράμματος. Μετά την τριμερή διάσκεψη των συναρμόδιων υπηρεσιών θα ακολουθήσει δεύτερος κύκλος επαφών του Σωματείου και με τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages