Συνάντηση Προέδρου ΚΕΕΕ με τη δήμαρχο Λήμνου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση Προέδρου ΚΕΕΕ με τη δήμαρχο Λήμνου

Ι. Μασούτης από τη Λήμνο: «Η ΚΕΕΕ θα συνεισφέρει στην ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων και των εξαγωγών των μοναδικών προϊόντων της Λήμνου»

Με τη νέα δήμαρχο Λήμνου, Ελεωνόρα Γεώργα, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Ιωάννης Μασούτης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν όλα τα θέματα, τα οποία απασχολούν το νησιωτικό επιχειρείν και ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες της Λήμνου. Βασικό θέμα αποτέλεσε η ενίσχυση της ακτοπλοϊκής και αεροπορικής συγκοινωνίας, η οποία θα δώσει ώθηση, τόσο στον τουριστικό κλάδο, όσο και στον εμπορικό, αλλά και τον μοναδικό αγροδιατροφικό τομέα του νησιού.
«Στο νησί, εκτός από την υποστήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων, μπορεί να υπάρχει ενίσχυση των εξαγωγών των μοναδικών προϊόντων της Λήμνου, μέσα από τα προγράμματα εξωστρέφειας της ΚΕΕΕ. Παράλληλα θα μεταφέρουμε στην πολιτεία το ζήτημα των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών συνδέσεων, ώστε με πιο πυκνά δρομολόγια να καταφέρουμε να τονώσουμε τις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Ιωάννης Μασούτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages