Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων
Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υποδέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 19 ιουλίου 2024, στο Δημαρχείο Χαλκίδας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Κατά τη συνάντηση, πραγματοποιήθηκε μια εφ’όλης της ύλης συζήτηση, σχετικά με τα επίκαιρα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Δήμος Χαλκιδέων και οι Δήμοι της Εύβοιας γενικότερα, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και η ανάγκη βελτίωσης του οδικού δικτύου του Νομού, καθώς και ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργού.
Συγκεκριμένα, η Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό, για την πολύ καλή και διαρκή συνεργασία του Δήμου Χαλκιδέων με την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας σε διάφορους τομείς και ιδιαίτερα κατά τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη ενίσχυσής της και ιδιαίτερα του τμήματος Τροχαίας, καθώς παρατηρούνται έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Χαλκίδας και σε όλα τα κεντρικά σημεία των Δημοτικών Ενοτήτων, τα οποία χρήζουν σημαντικής παρέμβασης. 

Επιπλέον, συζητήθηκε η ανάγκη μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας στον χώρο του παλιού Πεδίου Βολής, όπως έχει ήδη σχεδιαστεί, με τη Δήμαρχο να δηλώνει ότι, ο Δήμος Χαλκιδέων είναι στη διάθεση του Υπουργείου, να συνδράμει και τεχνικά όπου χρειαστεί, ώστε να συνταχθεί ένας πλήρης φάκελος και να στεγαστούν οι ανωτέρω υπηρεσίες σε κατάλληλους χώρους, εκτός του αστικού ιστού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages