Ιερατική Σύναξη των Εφημερίων Χαλκίδος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ιερατική Σύναξη των Εφημερίων Χαλκίδος

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος πραγματοποιήθηκε ιερατική σύναξη των προϊσταμένων των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και των Εφημερίων των Ενοριών του Δήμου Χαλκιδέων, με θέμα το τοπικό πολεοδομικό σχέδιο του Δήμο Χαλκιδέων (Δ.Ε. Χαλκίδος και Δ.Ε. Ληλαντίων), τις προβλέψεις του για τα Εκκλησιαστικά Νομικά Πρόσωπα και τις καταθέσεις προτάσεων για την αναθεώρηση.

Την ενημέρωση προς του Ιερείς έκανε η κ. Αικατερίνη Σιμιτζή – Αγρονόμος, Τοπογράφος, Μηχανικός, ειδική σύμβουλος της Δημάρχου Χαλκιδέων κ. Έλενας Βάκα εν όψει της υλοποιήσεως του τοπικού πολεοδομικού σχεδίου, το οποίο είναι υπό την διαδικασία σύνταξης.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος καλωσόρισε την κ. Σιμιτζή και τον συνοδεύσαντα αυτήν Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Ιωάννη Πανταζή. Ευχαρίστησε τον Δήμο Χαλκιδέων για το πνεύμα συνεργασίας που επιδεικνύει με την τοπική μας Εκκλησία και προέτρεψε τους επικεφαλής των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων να ακολουθούν τις συμβουλευτικές οδηγίες των επαϊόντων.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages