Στη δεκαετία των 80s «ταξίδεψαν» οι απασχολούμενοι στα Κ.Δ.Α.Π ΜεΑ του Δήμου Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στη δεκαετία των 80s «ταξίδεψαν» οι απασχολούμενοι στα Κ.Δ.Α.Π ΜεΑ του Δήμου Χαλκιδέων

Στη δεκαετία των 80s «ταξίδεψαν» οι απασχολούμενοι στα Κ.Δ.Α.Π ΜεΑ του Δήμου Χαλκιδέων

Πίσω στη δεκαετία των θρυλικών 80s και σε ταινίες που έγραψαν ιστορία ταξίδεψαν τους θεατές χθες, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, οι συμμετέχοντες στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π ΜεΑ) του Δήμου Χαλκιδέων, με τη μουσικοθεατρική τους παράσταση «Βασικά καλησπέρα σας».

Τα παιδιά μαζί με το προσωπικό των Κ.Δ.Α.Π ζωντάνεψαν σκηνές παλιών ταινιών του Στάθη Ψάλτη, χορεύοντας και τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες, μεταδίδοντας στον κόσμο στην αθωότητα εκείνης της εποχής και μεταφέροντας το μήνυμα «Η διαφορετικότητα δεν είναι επιλογή».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας και Κοινωνικών Δομών, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Χαλκιδέων και εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων. 

«Για ακόμη μια φορά, τα παιδιά και οι εργαζόμενοι των Κ.Δ.Α.Π, μαζί με την ομάδα του κ. Γιάννη Μηλιάνη μας συγκίνησαν και μας μετέφεραν σε μια αγαπημένη δεκαετία. Μια παράσταση που σίγουρα θέλουμε να την ξαναδούμε τον χειμώνα. Συγχαρητήρια σε όλους, στους δασκάλους, το προσωπικό των δομών και στους εθελοντές, που βοηθούν και καθημερινά προσφέρουν, δουλεύουν αθόρυβα, πολύ και με αγάπη. Σας ευχαριστούμε!», ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages