Συνεχίστηκε για 4η ημέρα η Ναυτική Εβδομάδα Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνεχίστηκε για 4η ημέρα η Ναυτική Εβδομάδα Χαλκίδας

Συνεχίστηκε για 4η ημέρα η Ναυτική Εβδομάδα Χαλκίδας

Μουσική και επίδειξη υδατοσφαίρισης περιλάμβανε η 4η ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας Χαλκίδας χθες, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, που αναβιώνουν, μετά από πολλά χρόνια, ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων.

Η πρώτη συνάντηση ήταν στις παλιές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, στο Κρηπίδωμα, όπου πραγματοποιήθηκε επίδειξη υδατοσφαίρισης από τους μικρούς αθλητές του Ομίλου.

Η βραδιά συνεχίστηκε στην πλατεία Αγίου Νικολάου, με τη Συναυλία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, που «ταξίδεψε» το κοινό με εκκλησιαστικούς ύμνους, υπό τον Διευθυντή της Σχολής και Χοράρχη κ. Δήμο Τσίμπο και με παραδοσιακά τραγούδια, υπό τον Χοράρχη κ. Θεόδωρο Κοκκορίκο, με τη συμμετοχή και τη συνοδεία της ορχήστρας της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής «ΓΕΦΥΡΕΣ». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ Χρυσόστομος, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Λιμενάρχης Χαλκίδας, Πλοίαρχος Κωνσταντίνος Φλουρής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκιδέων, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages