Ταξίδια στη μουσική και στο χρόνο για την 3η ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ταξίδια στη μουσική και στο χρόνο για την 3η ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας Χαλκίδας

Ταξίδια στη μουσική και στο χρόνο για την 3η ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας Χαλκίδας

Με μουσική και αθλητισμό ήταν γεμάτη η 3η ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας Χαλκίδας, που αναβιώνουν, μετά από πολλά χρόνια, ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων.

Η 3η ημέρα ξεκίνησε με έναν αγώνα υδατοσφαίρισης, που ένωσε το παρελθόν με το μέλλον του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, στις παλιές εγκαταστάσεις του Ομίλου, στο Κρηπίδωμα, με τον κόσμο να έχει συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει ένα «ταξίδι στο χρόνο», στο οποίο συμμετείχαν παλιοί και νέοι αθλητές της Χαλκίδας. Τον αγώνα παρακολούθησαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμητρα Σακελλαράκη και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Πάνος.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τη Συναυλία των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Χαλκιδέων «Μια αγκαλιά τραγούδια», στην πλατεία Αγίου Νικολάου, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Πέτρου Πρόκου, οι οποίοι ερμήνευσαν μεγάλη ποικιλία γνωστών τραγουδιών, καλύπτοντας κάθε μουσική προτίμηση και χαρίζοντας μια άκρως καλοκαιρινή βραδιά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ Χρυσόστομος, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages