Εντυπωσιακή Πορεία της Καλλιόπης Ρέμπελου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εντυπωσιακή Πορεία της Καλλιόπης Ρέμπελου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18

Με δυναμική παρουσία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, η Καλλιόπη Ρέμπελου, αθλήτρια του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας, απέδειξε για άλλη μια φορά το ταλέντο και την αφοσίωσή της στον στίβο.

Από τις 18 έως τις 20 Ιουλίου, η νεαρή αθλήτρια συμμετείχε στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Σλοβακία, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει στα 400μ. 

Στα προκριματικά, η Ρέμπελου σημείωσε επίδοση 55.60, η οποία της εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά. Εκεί, με αξιοθαύμαστη προσπάθεια, κατέλαβε την 13η θέση με επίδοση 55.46, που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην καριέρα της. Η καλύτερη της επίδοση, το 55.20, σημειώθηκε πρόσφατα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Μαρίμπορ στη Σλοβενία, και κατατάσσεται ως η 5η καλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα για την κατηγορία Κ18.

Η επιτυχία της Καλλιόπης Ρέμπελου δεν είναι τυχαία. Αντίθετα, είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης, χαρακτηριστικά που τη συνοδεύουν από την αρχή της αθλητικής της καριέρας. 

Επόμενος σταθμός για την πολλά υποσχόμενη αθλήτρια είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, το οποίο θα διεξαχθεί στο Περού στις 27 Αυγούστου. Η Καλλιόπη Ρέμπελου έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τους καλύτερους αθλητές της ηλικίας της και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συμμετοχή της στους αγώνες.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες της.

Γ.Σ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages