Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νοτίου Ομίλου στην κατηγορία Κ16 ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νοτίου Ομίλου στην κατηγορία Κ16 ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νοτίου Ομίλου στην κατηγορία Κ16 που έγινε στη Χαλκίδα το Σαβατοκύριακο που πέρασε πήρε μέρος ο Σύλλογος μας ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ με 10 αθλητές και αθλήτριες και 25 εθελοντές
Ασημένιο μετάλλιο στα 150μ κατέκτησε ο αθλητής μας ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ με ατομικό ρεκόρ 17.02’’, ενώ την 9η θέση στα 80μ κατέκτησε η ΒΛΑΧΟΥ ΝΕΦΕΛΗ με επίδοση 10.70΄΄και οι 2 αθλητές γυμνάζονται με τον προπονητή μας κ. ΣΦΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ. 
Την 10η θέση κατέκτησε η σκυτάλη μας 4Χ80μ με τους Καζίγια Αντώνη, Σκούρο Κωνσταντίνο, Δούλο Νεκτάριο και Αντωνίου Λουκά με χρόνο 39.08’’ ενώ καλή επίδοση έκανε και η σκυτάλη των κοριτσιών με τις ΡΕΖΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΔΡΟΣΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και ΒΛΑΧΟΥ ΝΕΦΕΛΗ με χρόνο 43.23΄΄, τις σκυτάλες προετοίμασε ο προπονητής του συλλόγου ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ. 
Την 12η θέση στον δίσκο κατέκτησε η ΚΟΡΡΕ ΕΥΑ με επίδοση 25.39μ, η ίδια αθλήτρια πήρε μέρος στην σφαίρα που με επίδοση 9.45μ έμεινε στην 16η θέση, προπονητής της είναι ο κ. ΜΠΟΣΙΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Την 13η θέση στο άλμα τετραπλούν κατέκτησε ο αθλητής μας ΣΚΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με επίδοση 14.46μ, επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν σε ατομικά αγωνίσματα και οι ΚΑΖΙΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ στα 80μ με χρόνο 10.03΄΄ , ΔΡΟΣΙΔΗ ΧΡΙΣΤΊΝΑ στο μήκος  με επίδοση  4.51μ και η ΙΣΑΚ ΣΑΡΑ στο άλμα τετραπλούν με επίδοση 11.26μ και οι 4 είναι αθλητές γυμνάζονται με την προπονήτριας μας ΜΑΚΡΗ ΕΦΗ
Τέλος να ευχαριστήσουμε του 25 εθελοντές αθλητές και αθλήτριες του ΕΥΒΟΪΚΟΥ Γ.Α.Σ που βοήθησαν και τις 2 ημέρες στην διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου στην πόλη μας,  με πολύ χαρά παρόλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. 
Ο Σύλλογος μας προάγει το εθελοντισμό και την προσφορά εδώ και πολλά χρόνια στους αθλητές μας,  αρχές που θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή. Συγχαρητήρια σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages