Εκδήλωση Ευεξίας Well Festival από Ομάδα της Νέας Εποχής Ασυμβίβαστη με την Ορθοδοξία - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εκδήλωση Ευεξίας Well Festival από Ομάδα της Νέας Εποχής Ασυμβίβαστη με την Ορθοδοξία

Ζούμε σε μια εποχή ανησυχιών και αναζητήσεων. Ό σύγχρονος άνθρωπος, παρά την τεχνολογία πού απολαμβάνει, παραμένει πνευματικά ανικανοποίητος. Το κενό αυτό προσπαθεί να καλύψει με ποικίλους τρόπους. Στην προσπάθεια του όμως αυτή συχνά πέφτει σε διάφορες παγίδες, με αποτέλεσμα το κενό του να διευρύνεται.

Η αυξημένη δραστηριότητα ομάδων πού κατακλύζουν τον τόπο μας καθιστά επιτακτική την ανάγκη άμεσης ενημέρωσης του ποιμνίου της τοπικής μας Εκκλησίας. Μία τέτοια ομάδα καλεί σε εκδήλωση ευεξίας με τίτλο: «Well Festival», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου, στην Χαλκίδα.

Όπως ισχυρίζεται η ομάδα: θα παραθέσει 10 μυήσεις Σαμανών, Mynay-Ki=αγάπη και ενέργεια, Sensit Yoga..., ενώ διατείνεται ότι με τις μεθόδους αυτές θα «νιώσουμε» γαλήνια, θα «ταξιδέψουμε» λυτρωτικά..., θα γνωρίσουμε τον «ΕΑΥΤΟ μας». Η συμμετοχή των χριστιανών μας, σε ένα τέτοιο “πνευματικό ταξίδι“, δεν βοηθάει στην ένωση με τον Χριστό.

Η Ορθοδοξία επί 2.000 έτη, πορεύεται στον δρόμο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, όπως αποδεικνύεται από την εμπειρία των Αγίων μας, οι οποίοι βρήκαν την ειρήνη μέσω προσευχής. Ανακάλυψαν τον εαυτό τους με την μετάνοια, χρησιμοποιώντας τα Ιερά Μυστήρια. Κατάφεραν με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος να ανέβουν στα τρία σκαλιά της πορείας προς την θέωση: την κάθαρση, τον φωτισμό και τον αγιασμό τους.

Με αγάπη λοιπόν προτείνουμε την παραμονή των αδελφών μας, εντός της Κιβωτού της Εκκλησίας, ώστε να προστατευθούν από θεωρίες της «Νέας Εποχής».

Στο φυλλάδιο «Γιόγκα και Διαλογισμός: «ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ», το οποίο διανέμει δωρεάν η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και θα προμηθευτείτε από τον Εφημέριο της Ενορίας σας, αποτυπώνονται 6 προτάσεις της Ορθόδοξης σκέψης.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages