Ο Θανάσης Ζεμπίλης ευχαρίστησε την Υπουργό για την ενίσχυση της Β.Εύβοιας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Θανάσης Ζεμπίλης ευχαρίστησε την Υπουργό για την ενίσχυση της Β.Εύβοιας

Ο Θανάσης Ζεμπίλης ευχαρίστησε την Υπουργό για την ενίσχυση της Β.Εύβοιας, μέσω της παράτασης των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού(video)

Ως γνωστό ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης είχε διεκδικήσει έγκαιρα την παράταση των ευνοϊκών προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού για τη Βόρεια Εύβοια της ΔΥΠΑ και του ΟΠΕΚΑ/ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ/ΛΑΕ και για τη νέα περίοδο 2024-2025. 
Έτσι, στις 21 Μαρτίου 2024 μετά από συνάντηση του με τον διοικητή της ΔΥΠΑ κ. Σπ.Πρωτοψάλτη ο Βουλευτής Εύβοιας ανακοίνωσε ότι παρατείνεται το ελκυστικό πακέτο των 12 δωρεάν διανυκτερεύσεων, έναντι 6 ως προς τις άλλες περιοχές, για τους δύο πυρόπληκτους δήμους της Βόρειας Εύβοιας. Επίσης, ο κ. Ζεμπίλης στις 29 Απριλίου 2024 είχε συναντήσει την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής κ. Σοφία Ζαχαράκη, προκειμένου να συνεχιστεί και κατά τη νέα περίοδο (2024-2025) το ειδικό πακέτο του ΟΠΕΚΑ και της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ/ΛΑΕ για κοινωνικό τουρισμό 10 διανυκτερεύσεων, έναντι 5 ως προς τις άλλες περιοχές, όπως επίσης και 10 λούσεων, έναντι 5, στα υδροθεραπευτήρια. 
Χθες, κατά την επίσκεψη της κ. Υπουργού στη Χαλκίδα ο Βουλευτής Εύβοιας είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει στο πρόσωπο της κ. Ζαχαράκη την κυβέρνηση που εξακολουθεί να στηρίζει τους επαγγελματίες της περιοχής, μέσω ευνοϊκών πακέτων, που καθιστούν την Εύβοια πρωταθλήτρια στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού( φωτό αρχείου προηγούμενων συναντήσεων με Σπύρο Πρωτοψάλτη και Σοφία Ζαχαράκη).
                                             




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages