Τρομερή Ανατροπή και Παραμονή στην Β΄ Εθνική για την Ομάδα Πόλο του Ν.Ο. Χαλκίδος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τρομερή Ανατροπή και Παραμονή στην Β΄ Εθνική για την Ομάδα Πόλο του Ν.Ο. Χαλκίδος

Ιππόκαμπος με Ψυχή Λιονταριού !

Τρομερή Ανατροπή και Παραμονή στην Β΄ Εθνική για την Ομάδα Πόλο του Ν.Ο. Χαλκίδος 

Η υπέρβαση για την ομάδα υδατοσφαίρισης της πόλης μας έχει γίνει συνήθεια.

Ο Ναυτικός όμιλος Χαλκίδας με μια τρομερή εμφάνιση κατάφερε να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά και με την νίκη μέσα στην έδρα του Βόλου να παραμείνει στην β Εθνική .

Στον πρώτο γύρο ο Βόλος είχε κερδίσει μέσα στην Χαλκίδα με σκορ 13-11 και έτσι η ομάδα του ΝΟΧ θα έπρεπε να κερδίσει μέσα στον Βόλο με σκορ μεγαλύτερο από 3 γκολ διαφορά για να εξασφαλίσει την παραμονή του,πράγμα που φαινόταν σχεδόν απίθανο .

Η ομάδα της πόλης μας όμως εχει μάθει όταν παίζει με την πλάτη στον τοίχο να βγάζει τον καλύτερο της εαυτό.

Έτσι μετά από μια μεγαλειώδη εμφάνιση κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει αλλά να καλύψει και την διαφορά των 2 γκολ που είχε χάσει κερδίζοντας μέσα στον Βόλο με σκορ 9-17 (υπερκαλύπτοντας την διαφορά με 8 γκολ)

 Ο προπονητής του ΝΟΧ Γιάννης Αλαφάκης δήλωσε:

Ήμουν σίγουρος για την παραμονή μας γιατί ξέρω ότι οι παίχτες μου έχουν το μέταλλο του νικητή και στο κρίσιμο σημείο θα έβγαζαν τον καλύτερο τους εαυτό. συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν οι οποίοι έβγαλαν ψυχή 1000 λιονταριών και κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα μας στην β Εθνική που ήταν και ο στόχος μας.

Επίσης είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους μικρούς ,μας(Κατσαράνης Αντώνης Κατσαράνης Γιάννης  Ζωντός Αγγελος) που τους δώσαμε αρκετό χρόνο συμμετοχής και ανταποκρίθηκαν στον μέγιστο βαθμό .

Η σοβαρή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες (μαζί με τον Νίκο και Παύλο Μερκουριάδη) τα τελευταία χρόνια πλέον έχει αποτέλεσμα (εκτός από τις προκρίσεις στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας)  πλέον και στην αντρική ομάδα δείχνοντας ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο!!!

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages